Προγνωστικά Μεξικού: Ολοκληρώνεται απόψε η πέμπτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Μεξικού, με τρεις αναμετρήσεις.

Τολούκα – Τίγκρες (14/08, 20:00): Την πρώτη της φετινή νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει την προηγούμενη αγωνιστική η Τολούκα και θέλει να κάνει κάτι άναλογο και σήμερα. Ωστόσο το έργο της κόντρα στην Τίγκρες είναι εξαιρετικά δύσκολο. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα, με δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, ενώ παράλληλα δεν έχουν δεχθεί ακόμη κάποιο τέρμα. Συν τοις άλλοις, η Τίγκρες είναι και πιο ξεκούραστη από την αντίπαλο της, η οποία μεσοβδόμαδα έπαιξε και για το κύπελλο.

Προγνωστικό: N/G (1.80 @ Stoiximan)

Τζαγκουάρες – Βερακρούζ (15/08, 01:00): Την ίδια πορεία γράφουν στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα οι δυο ομάδες, οι οποίες μετά από τέσσερις αγωνιστικές μετρούν μόλις τρεις βαθμούς, έχοντας απολογισμό μια νίκη και τρεις ήττες. Έχει ηττηθεί στα πέντε από τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της η Τζαγκουάρες, όπου μετράει επίσης μια νίκη. Από την άλλη πλευρά, η Βερακρούζ αγνοεί την εκτός έδρας νίκη στα δώδεκα τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια, όπου και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες, ενώ δεν σκοράρει συνέχεια.

Προγνωστικό: N/G (2.00 @ Goalbet)

Σάντος Λαγκούνα – Γουαδαλαχάρα (15/08, 02:00): Αγνοεί τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα η Σάντος Λαγκούνα, έχοντας απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. “Ψάχνεται” για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά από και τον περασμένο Απρίλιο. Από την άλλη πλευρά, η Γουαδαλαχάρα μπορεί να έχει πάρει μια νίκη φέτος, ωστόσο δεν ικανοποιεί με τις εμφανίσεις της, έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ μέχρι τώρα. Και σε αυτό το παιχνίδι η επιλογή μας είναι το N/G, που “βγάζουν” και οι δυο ομάδες στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: N/G (1.85 @ Betshop)