Καλημέρα σας. Η Μπασκόνια χθες κέρδισε τη Φουενλαμπράδα, όχι τόσο άνετα όσο περιμέναμε, αλλά ούτε και σε χαμηλό σκορ. Έτσι δεν δικαιώθηκε η επιλογή μας για το under της Φουένλα στο χθεσινό παμε στοιχημα.

Η σημερινή μας επιλογή θα είναι ξανά από την Ισπανία. Την εμπιστευόμαστε μέχρι να μπούνε σε φουλ ρυθμούς και οι άλλες λίγκες, διότι έχουμε καλύτερη εικόνα.

Τενερίφη – Μπιλμπάο Προγνωστικά

Με την επίθεσή της πήρε το ματς με τη Μάλαγα η Τενερίφη κι άφησε πίσω της την ήττα-σοκ από τη νεοφώτιστη Μπρεογάν. Και φέτος θα δούμε σκορ και θέαμα από την ομάδα του Βιντορέτα με το σκορ να ανεβαίνει στα επίπεδα των 90 πόντων, ιδιαίτερα όταν παίζει στην έδρα της.

Ανταγωνιστική με την Μπανταλόνα, τραγική με τη Σαραγόσα, η Μπιλμπάο μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, ενώ έχει κα πρόβλημα να κρατήσει τον αντίπαλο χαμηλά στο σκορ. Δύσκολα θα μπορέσει να κάνει κάτι καλύτερο σήμερα.

Μιλώντας για στοίχημα, λοιπόν, θα πάμε ξεκάθαρα με το υψηλό σκορ και το θέαμα. Το line του αγώνα έχει βγει στους 165.5 πόντους και περιμένουμε ότι το Over μπορεί να επιβεβαιωθεί και ευκολότερα του αναμενομένου στο 1.90 στη Stoiximan.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00| Τενερίφη – Μπιλμπάο | Over 165.5 (1,95@ Stoiximan)