juric-torino

Τι έγινε ρε παιδιά (;) που έλεγε και ο Σπύρος… Τι ωραία βραδιά η χθεσινή. Απόλυτο (6/6) στα σημεία μας και αέρας στα πανιά μας… Με σύνεση όμως, γιατί θα έρθουν κι οι κατραπακιές.

Επιβεβαιώθηκαν τα δύο δυνατά μας σημεία. Στο Πριγκηπάτο, η Μονακό μπορεί να μην έπεισε, εκμεταλλεύτηκε ωστόσο την κόκκινη της Σεντ Ετιέν και πήρε το ματς 3-1 πληρώνοντας το 1 & Over 1.5. Νωρίτερα ο Αστέρας Τρίπολης όντως έφυγε αήττητος από το Γεντί Κουλέ και μας “πρασίνισε” το Χ2 & Under 3.5.

Σταυροπόδι από το ημίχρονο ήμασταν στο “Σάντσεθ Πιθχουάν“, το Goal/Goal βγήκε από το 31′ και μετά δεν κουνήθηκε φύλλο για το τελικό 3-1 της Σεβίγια επί της Βαλένθια.

Όσο για το παρολί, το Under 2.5 στο “Βικελίδης” επιβεβαιώθηκε παρά το γρήγορο γκολ “κερκίδας” του Καμαρά. Στο Σαλέρνο η Βερόνα μπορεί να μας άγχωσε λίγο στο τέλος, με το 0-2 να γίνεται 2-2, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε και πληρωθήκαμε και το X2 & Over 1.5. Ιδανικό μεταμεσονύκτιο φινάλε με τη Βιγιαρεάλ να βγάζει το χαμηλό άσσο επί της Έλτσε και να μας δίνει το συνολικό 6/6 της Τετάρτης!

Με αυτοπεποίθηση λοιπόν πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Τορίνο – Λάτσιο Προγνωστικά

Ξεκινάμε με φόρα για το δυνατό μας σημείο. Πάμε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνο, όπου η φορμαρισμένη ομάδα της πόλης υποδέχεται τους “στραπατσαρισμένους αετούς” της Ρώμης.

Ο Γιούριτς άφησε τη Βερόνα απόλυτα πετυχημένος και πάει να κάνει το βήμα παραπάνω στην Τορίνο. Τα πρώτα του δείγματα είναι εξαιρετικά. Όχι απαραίτητα στα αποτελέσματα, αλλά στην απόδοση των “γκρανάτα”. Μαγική εικόνα το 1-2 της πρεμιέρας από την Αταλάντα, ανταγωνιστική στην ήττα της Φλωρεντίας και ακολούθησε ο “περίπατος” με τη Σαλερνιτάνα. Την Κυριακή ήταν πραγματικά καταιγιστική στην έδρα της Σασουόλο και οι γηπεδούχοι γλίτωσαν από θαύμα το διασυρμό. Η Τορίνο έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, είχε τρία δοκάρια και σκόραρε τελικά στο 83′ με τον Πιάτσα. Αρέσει στο μάτι η ανάπτυξη της ομάδας. Μπρέκαλο, Λινέτι και Πράετ είναι εξαιρετικοί στη δημιουργία, ο Σανάμπρια μπροστά φτιάχνει για όλους και στα άκρα υπάρχουν οι Ανσάλντι, Άινα και Σίνγκο. Ομάδα γεμάτη ποιότητα, με έναν κόουτς που ξέρει να το διαχειριστεί. Δεν εξαρτώνται πλέον από τον Μπελότι.

Από την άλλη έχουμε μία Λάτσιο που απογοητεύει και ο Σάρρι δέχεται ήδη έντονη κριτική. Στο Σαν Σίρο δεν έκανε ούτε φάση στο 2-0 από τη Μίλαν, πήγε στην Πόλη, έχασε κι από τη Γαλατά. Την Κυριακή στο Ολίμπικο δεν κέρδισε ούτε την Κάλιαρι, η οποία της γύρισε προσωρινά το ματς. Το πλάνο του “φουμαδόρου” δε φαίνεται να περνά στο σύνολο, που είχε συνηθίσει να παίζει αλλιώς με τον Ινζάγκι.

Θα πάμε λοιπόν με την πιο φορμαρισμένη ομάδα. Δεν θα ρισκάρουμε στο άσσο που παίζεται σε 3.00+ αποδόσεις, θα ποντάρουμε σε ένα ακόμη από τα αγαπημένα μας combo, που μας καλύπτει πολλά αποτελέσματα. 1Χ & Over 1.5 σε απόδοση 2.12!

Οσασούνα – Μπέτις Προγνωστικά

Μεταφερόμαστε το “Ελ Σαδάρ” για το επόμενο σημείο. Η Οσασούνα αντέδρασε σωστά μετά την εντός έδρας τεσσάρα από τη Βαλένθια, πέρασε ως όφειλε από την έδρα της χειρότερης ομάδας στη Λα Λίγκα, Αλαβές με 0-2. Μπροστά στο κοινό της είναι ορμητική, παίζει για τη νίκη και έτσι την περιμένουμε και απόψε την ομάδα του Αρασάτε.

Η Μπέτις πέρασε από τη Γρανάδα με 1-2, ανέτρεψε με εντυπωσιακό τρόπο το ματς με τη Σέλτικ για το Europa League από το 0-2. Την Κυριακή είχε αναμενόμενα χαμηλότερα επίπεδα ενέργειας υποδεχόμενη την Εσπανιόλ, της στοίχισε και η κόκκινη κάρτα του Πετζέλα στο 78′ για να ισοφαριστεί σε 2-2 στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο απολογισμός της ομάδας του Πελεγκρίνι λέει 6/7 Goal/Goal φέτος και ελπίζουμε να τα κάνει 7/8 στην Παμπλόνα πληρώνοντάς μας το 1.90. Με Φεκίρ και Κανάλες πίσω από το φορ έχουμε μία ψιλο-εγγύηση ότι θα δημιουργήσουν αρκετές φάσεις οι “βερδιμπλάνκος”.

Τβέντε – Άλκμααρ Προγνωστικά

Στα γκολ θα ποντάρουμε και στην Ολλανδία. H Τβέντε προέρχεται από δύο σερί νίκες, την Κυριακή διέλυσε τη Φίτεσε στο Άρνεμ, το σκορ ήταν στο 0-4 από το 60′! Η Άλκμααρ από την άλλη δεν ξέρει να παίζει άμυνα εδώ και χρόνια. Προς έκπληξη… κανενός, Over έληξαν και τα πέντε τελευταία της ματς, Over 3.5 τα 3/4 τελευταία!

Περιμένουμε γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, πάνω κάτω η μπάλα και ελπίζουμε να είναι εύστοχοι οι μπροστινοί. Ποντάρουμε στο Over 3, σε απόδοση 2.12.

Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα Προγνωστικά

Εδώ δεν χρειάζεται και μεγάλη ανάλυση. Έχουμε δύο ομάδες που πήραν ανέλπιστες νίκες την προηγούμενη αγωνιστική και ο βαθμός δεν θα χαλάσει κανένα. Ειδικά τον ΠΑΣ που με δυόμιση φάσεις σε δύο ματς έχει 6 πόντους. Αρκετά πιθανή η μοιρασιά και γι αυτό οι book δεν την προσφέρουν πάνω από 3Χ.

Το Παρολί

Και επειδή είμαστε καυτοί, ζεματιστοί… θα κάνουμε ένα “heat check” όπως λένε και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Θα ρίξουμε ένα παρολί υψηλού, υψηλότατου ρίσκου με λίγα για πολλά. “Heat check” θα κάνουμε και στους παίκτες που θα ποντάρουμε. Θα ψωνίσουμε μία τριάδα anytime σκόρερς που μπήκαν με φόρα στη σεζόν.

Ο πρώτος εδώ στα εγχώρια από το Βόλο. Ο Ολλανδός φορ Φαν Φιρτ έχει 2/2 με Λαμία και Απόλλων, είναι δυνατός στον αέρα και ο Ατρόμητος την Κυριακή δέχθηκε δύο γκολ από τον Παναιτωλικό με αστεία συμπεριφορά στα στημένα.

Ο δεύτερος είναι Βάσκος και ηγέτης της Σοσιεδάδ. Χτυπάει τα πέναλτι, χτυπάει τα φάουλ και έχει βρει δίχτυα ήδη τέσσερις φορές φέτος. Μικέλ Οϊαρθάμπαλ θα σε εμπιστευτούμε να σκοράρεις σε τρίτο σερί εκτός έδρας της La Liga.

Ο τρίτος είναι πιο “καυτός” απ’ όλους. Απίθανα πράγματα κάνει ο Πελεγκρίνι με τη Ρόμα φέτος! Δεν τους βλέπει! Είναι παντού, παίζει με τρομερή ποιότητα και έχει σκοράρει 6 γκολ σε 7 παιχνίδια. Και τι γκολ! Αλητεία το τακούνι στη Βερόνα… Οφείλουμε να τον τιμήσουμε, ειδικά σε απόδοση 3.25!

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:30 | Τορίνο – Λάτσιο | 1Χ & Over 1.5 (2.12 @ Stoiximan)

20:30 | Οσασούνα – Μπέτις | Goal/Goal (1.90 @ Bet365)

22:00 | Τβέντε – Άλκμααρ | Over 3 (2.12 @ Stoiximan)

18:15 | Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα | Χ (2.99 @ Betshop)

To “τρελο-παρολί”

20:30 | Βόλος – Ατρόμητος | Anytime σκόρερ Φαν Φιρτ (3.50 @ Stoiximan)

20:30 | Γρανάδα – Σοσιεδάδ | Anytime σκόρερ Οϊαρθάμπαλ (2.70 @ Stoiximan)

21:45 | Ρόμα – Ουντινέζε | Anytime σκόρερ Πελεγκρίνι (3.25 @ Bet365)