Προγνωστικά Νορβηγίας

Delete στη χθεσινή μέρα. Για την ακρίβεια να φύγει και να μην έρθει ξανά. Τρία σημεία έδωσε η στήλη χθες, δεν πέρασε κανένα. Στα δύο παιχνίδια που η πρόταση ήταν το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5, οι γηπεδούχοι έβαλαν δύο γκολ (Άαλμποργκ και Ρόντα), αλλά οι φιλοξενούμενοι (Οντένσε και Τοπ Ος) δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

«Άκλαυτο» πήγε και το overστο γερμανικό παιχνίδι της Νυρεμβέργης με τη Χάνσα, καθώς ήρθε 1-0. Για αυτό σας είπα delete και προχωράμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Το κουπόνι είναι γεμάτο από παιχνίδια, όπως συμβαίνει πάντα το Σαββατοκύριακο και ευελπιστώ η στήλη να βρει την φόρμα της, την κατάλληλη στιγμή.

Αποφάσισα σήμερα να προσπεράσω τα καλά πρωταθλήματα και να ασχοληθώ με τους… μπακαλιάρους, Τόσο τους μεγάλους, όσο και τους μικρούς. Άλλωστε όπως σας έχω πει, ταμείο μπορείς να πας με την Ρεάλ, αλλά και με την Σόγκνταλ. Απλά πράγματα…

Γκρόρουντ – Σόγκνταλ προγνωστικά

Κοιτάς τα προηγούμενα παιχνίδια των δύο ομάδων και χάνεις το μέτρημα από τα γκολ. Όσα πάνε και όσα έρθουν.  Οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε σερί goal/goal & over 2,5 και μάλιστα τα τέσσερα παιχνίδια ήρθαν και over 3,5.

Η Σόγκνταλ, η οποία τα πηγαίνει σαφώς καλύτερα και παρουσιάζει πιο σοβαρό πρόσωπο από την Γκρόρουντ, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μετρά έξι σερί goal/goal και πέντε ήρθαν και over 2,5.

Πώς λοιπόν, να μην κυνηγήσω το να συμβεί το ίδιο και στο μεταξύ τους ματς. Στο 1,78 με αυτά τα στατιστικά, δεν το λες και άσχημο.

Μπρίνε – Σταρτ προγνωστικά

Όπως στην αναμέτρηση της Γκρόρουντ με την Σόγκνταλ έτσι και σε αυτή της Μπρίνε με την Σταρτ, δεν πρόκειται να γράψω κάτι διαφορετικό. Και με… καρμπόν να έγραφα την ανάλυση, μεγάλες διαφορές δεν υπάρχουν. Ξεκινάμε με τα βασικά. Το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5, έχει ακριβώς την ίδια απόδοση (1,78). Και ο λόγος είναι απλός.

Η Μπρίνε στα πέντε τελευταία της ματς, μετρά τέσσερα over και άλλα τέσσερα goal/goal, ενώ η Σταρτ μετρά επτά σερί goal/goal και πέντε over 2,5. Πείτε μου εσείς, πού μπορεί να πάει το χέρι σας, στο συγκεκριμένο παιχνίδι;

Κρίστασουντ – Χαούγκεσουντ προγνωστικά

Αναμετρούν τις δυνάμεις τους, δύο ομάδες που μέχρι στιγμής αποτελούν τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Η Κρίστιασουντ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και η Χαούγκεσουντ στην 7η, με την διαφορά των δύο ομάδων να είναι τέσσερις βαθμοί.

Όποτε συναντά η μία την άλλη τα γκολ πέφτουν βροχή και δεν είναι τυχαίο, ότι σε οκτώ παιχνίδια, έχουν εμφανιστεί επτά over και έξι goal/goal. Στα τέσσερα, που έχουν γίνει στην έδρα της Κρίστιασουντ έχουν εμφανιστεί ισάριθμα over και goal/goal.

Από πλευράς φόρμας, που είναι και το σημαντικότερο, οι γηπεδούχοι μπροστά στους φίλους τους πετούν φωτιές με επτά νίκες και μία ισοπαλία στα οκτώ τελευταία τους ματς. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα και εκτός έδρας, έχουν σκοράρει και στα τέσσερα τελευταία τους ματς.

Επειδή το over και το goal/goal το συναντάμε σε μικρές αποδόσεις, θα πάω στο συνδυαστικό, που μας… πλήγωσε χθες και το συναντάμε στο 1,87.

Προγνωστικά στοιχήματος

16:00 ΓΚΡΟΡΟΥΝΤ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ | goal/goal & over 2,5 @ 1,78 – Stoiximan

16:00 ΜΠΡΙΝΕ – ΣΤΑΡΤ | goal/goal & over 2,5 @ 1,78 – Stoiximan

19:00 ΚΡΙΣΤΙΑΣΟΥΝΤ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ | goal/goal & over 2,5 @ 1,87 – Stoiximan