Ατλέτικο προγνωστικά

Ένα ακόμη ευρωπαϊκό βράδυ με σχεδόν άπταιστη διαδρομή για τη στήλη εκείνο της Πέμπτης, στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ ήταν το γκολ του Άκπομ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου που κράτησε…ζωντανή την επιλογή μας, σε “διπλό” ημίχρονο, “διπλό” τελικό και over 1.5 είχαμε καταλήξει! Στο δεύτερο μέρος, με τους ημιεπαγγελματίες της Λίνκολν να χάνουν δυνάμεις, οι πιθανότητες ήταν με το μέρος μας, ο Μιτρίτσα τελικά ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την ομάδα του Λουτσέσκου! Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ είχαμε επιλέξει over 2.75 ασιατικό, παρά το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου φτάσαμε τελικά κοντά στο απόλυτο, με τα συνολικά τρία γκολ στο ματς πήραμε πίσω το μισό μας ποντάρισμα και…απέδωσε το άλλο μισό! Προχωράμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας Προγνωστικά

Τη…φουριόζα, μετά από τη μεγάλη νίκη της με 3-0 επί της Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι, Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται σήμερα η Λίβερπουλ, από τη δύσκολη όσο και σημαντική επικράτηση επί της Μίλαν με 3-2 για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ προέρχονται οι “κόκκινοι”! Χωρίς τον Φαν Ντάικ η ομάδα του Κλοπ παρουσίασε χτυπητές αμυντικές αδυναμίες, προφανώς ο Ολλανδός θα είναι σήμερα στο αρχικό σχήμα όπως και ο Μανέ που έκανε χώρο για τον Οριγκί, ο Βέλγος επιθετικός τραυματίστηκε κιόλας! O μεγάλος άτυχος της σεζόν Χάρβεϊ Έλιοτ υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο και θα λείψει αρκετούς μήνες, Φιρμίνο και Γουίλιαμς παραμένουν, επίσης, εκτός, όπως φάνηκε και κόντρα στη Μίλαν με τον Σαλάχ και πάλι σε εξαιρετική κατάσταση όλα τα κομμάτια, τουλάχιστον στη μεσοεπιθετική λειτουργία, μπαίνουν στη θέση τους!

Περιμένω λοιπόν γκολ, και όχι μόνο ένα  εννοείται, από τους γηπεδούχους, πόσω μάλλον από τη στιγμή που η ομάδα του Βιεϊρά που βρίσκουν απέναντί τους κάθε άλλο παρά φημίζεται για την ανασταλτική της, ιδίως εκτός έδρας, λειτουργία, 7 γκολ σε  τέσσερα παιχνίδια έχει δεχθεί! Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι κάθε άλλο παρά στερούνται ταλέντου δημιουργικά και εκτελεστικά, Γκάλαχερ, Ζάχα, Μπεντέκε, Εντουάρ και Αγιού μπορούν να κάνουν ζημιά! Επιλέγω over 3.25 ασιατικό, στο 2.02 η απόδοση!

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο Προγνωστικά

Κατώτερη του αναμενομένου αλλά και της περίστασης ήταν στο πρώτο της παιχνίδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, υποδεχόμενη την Πόρτο, η Ατλέτικο, έμεινε στο 0-0 με τους “δράκους”! Σήμερα η ομάδα του Σιμεόνε περιμένει για το πρωτάθλημα την Αθλέτικ Μπιλμπάο, δύσκολα ομάδες αυτού του επιπέδου βάζουν δύο κακές εμφανίσεις στη σειρά, περιμένω αντίδραση! Το ευχάριστο για τους ¨ροχιμπλάνκος¨ είναι ότι σχεδόν όλοι…δηλώνουν διαθέσιμοι, λογικά Γκριζμάν και Τρίπιερ, σε αντίθεση με το ιβηρικό ντέρμπι, θα βρεθούν στην ενδεκάδα όπως και ο Ντε Πάουλ που θα πάρει τη θέση του Λεμάρ, μοναδικός που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ο Γάλλος!

Επί Μαρθελίνο η Αθλέτικ είναι μια πολύ διαφορετική, πολύ πιο επιθετική από το πρόσφατο παρελθόν ομάδα, αυτό ευνοεί το παιχνίδι των γηπεδούχων που αρέσκονται να…αναπτύσσονται στους ελεύθερους χώρους, αρκετά τα ζητήματα για τους Βάσκους, Σανθέτ, Γιεράι, Παρέδες και Γιούρι παραμένουν εκτός! Τρεις νίκες και μία ισοπαλία μετρούν οι Μαδριλένοι, αήττητη και η Μπιλμπαό με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, το πρόγραμμα κόντρα σε Μπιλμπάο, Χετάφε και Αλαβές μέχρι το ματς με την Ίντερ, στο Σαν Σίρο, για το Τσάμπιονς Λιγκ, μοιάζει χρυσή ευκαιρία για το απόλυτο για τους πρωταθλητές! Περιμένω νίκη της Ατλέτικο, επιλέγω Ατλέτικο -1.00 ασιατικό για να πάρω ικανοποιητική απόδοση, στο 2.25! 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

17:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ / OVER 3.25 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 2.02

17:15 ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. – ΑΘΛ. ΜΠΙΛΜΠΑΟ / ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. -1.00 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 2.25