Προγνωστικά Ολλανδίας

Το δοκάρι που είχε η Αϊντχόφεν μετά το 2-2 με την Σοσιεδάδ μας στέρησε το απόλυτο στη χθεσινή στήλη. Η Κοπεγχάγη συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και πέρασε σχετικά εύκολα από την Μπρατισλάβα (3-1) την Σλόβαν και ο Ολυμπιακός μας έβγαλε την ψυχή μέχρι να βάλει το νικητήριο γκολ, με το οποίο η στήλη έπιασε το over 2,5.

Η PSV, στο ομολογουμένως δύσκολο παιχνίδι με την Σοσιεδάδ προηγήθηκε στο 31’, αλλά βρέθηκε στο ημίχρονο, πίσω στο σκορ! Ισοφάρισε στο 54’ , αλλά το 3-2 δεν το έκανε ποτέ. Δεν της κρατώ κακία, για ευνόητους φυσικά λόγους και η στήλη έκλεισε και τη χθεσινή μέρα με δύο στα τρία.

Αφήνουμε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και από σήμερα ξεκινούν οι… μάχες των πρωταθλημάτων. Την Παρασκευή γίνεται πάντα… προθέρμανση. Πάμε λοιπόν να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Νυρεμβέργη – Χάνσα Ροστόκ προγνωστικά

Είμαι από τους τύπους που γενικά στην Β’ Γερμανίας, αλλά και στις πιο χαμηλές κατηγορίες, κυνηγάνε τα γκολ. Στο Νυρεμβέργη – Χάνσα που έκαναν εντύπωση οι αποδόσεις τόσο στο over 2,5, όσο και στο goal/goal. Είναι ιδιαίτερα ανεβασμένες. Και μου κάνει εντύπωση, γιατί η Χάνσα στα έξι έως τώρα παιχνίδια έχει φέρει πέντε over και τέσσερα goal/goal!

Στα ματς της Νυρεμβέργης – που είναι αήττητη στο πρωτάθλημα με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες – δεν μπορώ να γράψω, ότι γίνεται ο κακός χαμός από γκολ, ωστόσο τα δύο της τελευταία ματς ήρθαν over.

Θα πάρω το over 2,5 στο 1,95, κυρίως λόγω Χάνσα και απόδοσης…

Άαλμποργκ – Οντένσε προγνωστικά

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Άαλμποργκ, καθώς στα έξι τελευταία της ματς, μετρά τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Οντένσε επέστρεψε στις  νίκες την περασμένη αγωνιστική, μετά από έξι παιχνίδια χωρίς τρίποντο. Ωστόσο είναι ομάδα που παλεύει τα παιχνίδια και αποτελεί την… χαρά των φίλων του στοιχήματος, καθώς μιλάμε για ομάδα που το goal/goal το έχει στο… τσεπάκι.

Αν έπαιζα σημείο, θα πήγαινε στον «άσο» λόγω της φόρμας των γηπεδούχων, αλλά επειδή η Οντένσε είναι μαχητική θα πάρω το συνδυαστικό goal/goal και over 2,5, το οποίο «πληρώνει» καλά (1,95).

Ρόντα – Τοπ Ος   προγνωστικά

Για να είμαι ειλικρινής τοπ, ξέρω μόνο το ξύδι, αλλά όσο ζεις μαθαίνεις και φυσικά στη ζωή μου έχει μπει και η Τοπ Ος, η οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ρόντα. Μια Ρόντα που μας πλήγωσε με το 0-0 (!) με την Μπρέντα, αλλά στο τελευταίο της ματς, επέστρεψε στα συνηθισμένα αποτελέσματα.

Οι γηπεδούχοι σε έξι ματς πρωταθλήματος, μετρούν πέντε over 2,5 και τέσσερα goal/goal, ενώ οι φιλοξενούμενοι στον ίδιο αριθμό αγώνων, έχουν να επιδείξουν τέσσερα over 2,5 και δύο goal/goal. Εκτιμώ ότι οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς και το συνδυαστικό goal/goal και over 2,5, μπορεί να εμφανιστεί. Απόδοση 1,90…  

Προγνωστικά στοιχήματος

19:30 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΧΑΝΣΑ Ρ. | over 2,5 @ 1,95 – Stoiximan

20:00 ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΟΝΤΕΝΣΕ | goal/goal & over 2,5 @ 1,95 – Stoiximan

21:00 ΡΟΝΤΑ – ΤΟΠ ΟΣ | goal/goal & over 2,5 @ 1,90 – Stoiximan