betshop

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός κοντράρονται στις 20:30 για τη δεύτερη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πληθώρα στοιχημάτων!

Με τον καλύτερο τρόπο έκανε την αρχή στη Σούπερ Λιγκ για φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, από όπου και έφυγε με τους τρεις βαθμούς και σκορ 0-1. Είχε λιγοστές φάσεις, ωστόσο και οι γηπεδούχοι δεν ήταν ιδιαίτερα κινητικοί. Το γκολ μπήκε στο 86′ με σκόρερ τον Κόντε και ήταν αρκετό για το τρίποντο. Ουσιαστικά, σκόραρε στην πρώτη τελική του εντός εστίας.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις του στη Σούπερ Λιγκ για τη νέα σεζόν. Κέρδισε μέσα στη Λεωφόρο τον Απόλλωνα Σμύρνης με το εμφατικό 4-0. Τον χορό των γκολ άνοιξε ακριβώς στο μισάωρο ο Μαουρίτσιο, με τον Καρλίτος να διπλασιάζει τα τέρματα λίγο πριν λήξει το ημίχρονο. Στο δεύτερο, ήταν και και πάλι ο Καρλίτος που βρήκε δίχτυα στο 73′, με τον Αλεξανδρόπουλο να σημειώνει το τελικό σκορ (83′). Από το 54′ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 λόγω αποβολής του Φατιόν με δεύτερη κίτρινη.

Όπως βλέπουμε στις αποδόσεις της Betshop, περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει έχει ο Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, στο 3.28 είναι ο άσος, στο 3.32 το “Χ” και στο 2.26 το διπλό.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop