benfica

Κυρίες και κύριοι ξεκινά η απόλυτη γιορτή του ποδοσφαίρου. Τσάμπιονς Λιγκ και όπως είθισται να λέω σε αυτές τις περιπτώσεις, λεφτά να έχουμε να ποντάρουμε. Είναι η διοργάνωση που χαίρεσαι να βλέπεις, αλλά στην δική μας περίπτωση δεν νομίζω ότι μας ενδιαφέρει ποιος θα προκριθεί, ποιος θα αποκλειστεί και ποιος θα συνεχίσει στο Γιουρόπα.

Εμάς μας ενδιαφέρει το… θέαμα. Να μπαίνουν γκολ, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και φυσικά όταν ποντάρουμε σε νίκες, αυτές να σταθούν στο ύψος τους. Κυρίες που λέει και μια ψυχή…

Πριν πάμε στις σημερινές αναλύσεις, χθες δεν ήταν καλή μέρα για τη στήλη, μετά τα δύο σερί ταμεία. Μας δικαίωσε μόνο η Έβερτον, αλλά η ΑΪΚ δεν μπόρεσε να νικήσει (έμεινε στο 0-0), ενώ δεν πέρασε και το goal/goal στο Άρης – ΟΦΗ. Αν είχε γίνει το 0-1 στο 4’, στην τεράστια ευκαιρία των κρητικών, ίσως τώρα να έγραφα άλλα, αλλά με τα ίσως δεν πας ταμείο… Πάμε τώρα στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Ντιναμό Κιέβου – Μπενφίκα προγνωστικά

Εξαιρετική είναι η μέχρι στιγμής παρουσία της Μπενφίκα στο πρωτάθλημα. Στις πέντε πρώτες αγωνιστικές μετρά ισάριθμες νίκες, ενώ για να φτάσει στους ομίλους απέκλεισε την Σπαρτάκ Μόσχας ( με δύο νίκες) και την ιδιαίτερα δυνατή φέτος Αϊντχόφεν (με μία νίκη και μία ισοπαλία). Κοινώς, στα εννέα φετινά της ματς μετρά οκτώ νίκες και μία ισοπαλία!

Οι γηπεδούχοι επίσης τα πηγαίνουν αρκετά καλά, αφού μετά από επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ο απολογισμός τους είναι έξι νίκες και μία ισοπαλία. Μπορεί το ματς να είναι για την 1η αγωνιστική, αλλά είναι πέρα για πέρα κρίσιμο. Στον όμιλο υπάρχουν η Μπάγερν και η Μπαρτσελόνα, οι οποίες είναι τα φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις. Αν αυτό συμβεί, τότε Μπενφίκα και Ντιναμό θα παλέψουν για την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Εκτιμώ ότι η Μπενφίκα έχει ποιότητα και θα μπορέσει να εκμεταλλευθεί τους χώρους που θα βρει και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της. Αν τα καταφέρει θα πιάσουμε την εξαιρετική απόδοση του 2,30…

Μάλμε – Γιουβέντους προγνωστικά

Η Μάλμε από εκεί που πήγαινε τρένο στο πρωτάθλημα, τα έχει θαλασσώσει το τελευταίο διάστημα και υποχώρησε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Είναι πάντως ομάδα που σκοράρει και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί την άσχημη κατάσταση και το κακό κλίμα που υπάρχει στην Γιουβέντους.

Εγώ τις μεγάλες ομάδες δεν τις κοντράρω. Μπορεί η Γιουβέντους να ξυπνήσει σήμερα και να περάσει για πλάκα από την Σουηδία. Απλά επειδή οι φιλοξενούμενοι δεν δείχνουν φέτος ικανοί για μεγάλα πράγματα, θα πάω στο  goal/goal. Η Μάλμε μετρά επτά σερί ματς που έχει βρει δίχτυα, ενώ η Γιουβέντους στο άσχημο φεγγάρι της, στα δύο από τα τρία ματς που έχει δώσει στο πρωτάθλημα.

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν προγνωστικά

Ντέρμπι με το καλημέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και όπως σας έγραψα και στο παιχνίδι της Γιουβέντους δεν μπορώ να κοντράρω εύκολα μεγάλες ομάδες. Η Μπάγερν είναι το φαβορί (και εγώ βλέπω να κερδίζει), δικαίωσε εύκολα τη στήλη στο ματς με τη Λειψία, αλλά η Μπαρτσελόνα, έστω και χωρίς τον Μέσι, είναι πάντα τεράστιο κλαμπ.

Ως εκ τούτου θα κάνω παιχνίδι με τα γκολ. Θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς. Η απόδοση του συνδυασμού είναι οριακή για τα γούστα μου (1,65).

Προγνωστικά στοιχήματος

22:00 | ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ | 2 @ 2,30 —> Bwin  

22:00 | ΜΑΛΜΕ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ | goal/goal @ 1,85 —> Stoiximan

22:00 | ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ | goal/goal & over 2,5 @ 1,65 —> Stoiximan