bayern munich prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Η ΑΪΚ Στοκχόλμης δεν έκανε καλή εμφάνιση χθες, “κόλλησε” στο 0-0 με τη Μιάλμπι και μας στέρησε το απόλυτο στα προγνωστικά στοιχήματος. Επιβεβαιώθηκε το Over 2.5 στο Αλντοσίβι – Γοδόι Κρουζ (1-4), πέρασε και το αμφίσκορο στο Τοντέλα – Εστορίλ (1-2). 

Το ενδιαφέρον σήμερα Τρίτη (14/09) βρίσκεται στα… ύψη, διεξάγεται η πρώτη αγωνιστική στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχουν επίσης και δύο παιχνίδια στο Κόνφερενς Λιγκ. Ξεχώρισα μια δυνατή τριάδα, πάμε να τη δούμε παρακάτω. 

Γιουνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά μου με το παιχνίδι στη Βέρνη ανάμεσα στη Γιουνγκ Μπόις και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Γιουνγκ Μπόις είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και δικαιολογημένα δίνεται φαβορί για την τελευταία θέση. Στην έδρα της πάντως δίνει τον καλύτερο της εαυτό και με την ώθηση του κόσμου της θα προσπαθήσει να αποδειχθεί σκληρό καρύδι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την άλλη, κινείται σε ρυθμούς Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πορτογάλος σταρ επέστρεψε ζεστός στο… σπίτι του, η ομάδα του έχει ξεκινήσει θετικά τη σεζόν και προσφέρεται φαβορί για την “πρωτιά” του ομίλου. Αναμένουμε παιχνίδι με καλό ρυθμό στη Βέρνη, το σκορ μπορεί να πάει ψηλά, θα κρατήσουμε το Over 3 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.98 στη Stoiximan.

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου Προγνωστικά

Κάνω δεύτερη στάση στο “Καμπ Νου”, εκεί η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου. Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει με θετικό τρόπο τη σεζόν, την περασμένη εβδομάδα δεν είχε υποχρεώσεις στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς αναβλήθηκε λόγω εθνικών ομάδων το παιχνίδι με τη Σεβίλλη. Πηγαίνει με δύο σημαντικές απουσίες στο απαιτητικό παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου (λείπουν ο μπακ Ντεστ και ο επιθετικός Μπρέιθγουεϊτ), δεδομένα αυτή τη στιγμή οι “μπλαουγκράνα” δεν είναι στο επίπεδο των Βαυαρών, γι’ αυτό και στις αποδόσεις προσφέρονται ως αουτσάιντερ στην έδρα τους. Η ομάδα του Νάγκελσμαν βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έρχεται από πέντε νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράρει με τρομερή ευχέρεια, αν πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε ομάδα. Το διπλό στο 2.05 είναι σωστό και αποτελεί το δυνατό σημείο της ημέρας για το σάιτ.

Μάλμε – Γιουβέντους Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου με το παιχνίδι στο Σκόνε ανάμεσα στη Μάλμε και τη Γιουβέντους. Η Μάλμε εκπλήρωσε τον βασικό της στόχο, που δεν ήταν άλλος από την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ότι πάρει από εδώ και πέρα θα είναι κέρδος. Με τον κόσμο στο πλευρό της μπορεί να κάνει δύσκολη τη ζωή της Γιουβέντους. Η ομάδα του Αλέγκρι πηγαίνει απ’ το κακό στο χειρότερο, η εικόνα της στη Νάπολι ήταν οικτρή και σε τρία παιχνίδια έχει πάρει μόλις έναν βαθμό στη Serie A. Πάντως υπερέχει σε ποιότητα της σουηδικής ομάδας και δίκαια προσφέρεται το διπλό της σε αποδόσεις καθαρού φαβορί. Θα ψάξει αντίδραση, φυσικά και διαθέτει ποιότητα, πίσω αντιμετωπίζει τρομερά προβλήματα. Το Goal/Goal στο 1.90 μπορεί να σταθεί ως επιλογή.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

19:45 Γιουνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Γιουν. | Over 3 (1.98 @stoiximan)

22:00 Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου | 2 (2.05 @bet365)

22:00 Μάλμε – Γιουβέντους | Goal/Goal (1.90 @interwetten)