oaka

Ο Αντουάν Γκριζμάν έκανε, χθες, το μακράν καλύτερο, εδώ και πάρα πολύ καιρό, παιχνίδι του, ο Μάρκο Λιβάγια άνοιξε το σκορ για την Κροατία κόντρα στη Σλοβενία και όλα…πήραν το δρόμο τους! Στη Λιόν η Γαλλία, με κορυφαίο τον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης που πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης, το ένα καλύτερο από το άλλο, πήρε εύκολη νίκη κόντρα στη Φινλανδία με σκορ 2-0, με σχετική άνεση προέκυψε το 2-3 γκολ που είχαμε στα προγνωστικά μας! Στο Σπλιτ ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ έβαλε την ομάδα του Ντάλιτς στη θέση του οδηγού, τεράστια η διαφορά ποιότητας με τους Σλοβένους, το τελικό 3-0 μοιάζει έως και φτωχό με βάση την εικόνα του ματς, δικαιώθηκε…πανηγυρικά το Κροατία -1.00 ασιατικό που είχαμε επιλέξει! Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος!

Ελλάδα – Σουηδία Προγνωστικά

Με καλή ψυχολογία από το χθεσινό 2/2 αλλά και με πλήρη επίγνωση της δυσκολίας του αποψινού προγράμματος συνεχίζουμε, πρώτο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει αυτό της εθνικής μας ομάδας με τη Σουηδία, μόνο με νίκη θα έχουμε, μαθηματικές έστω, ελπίδες για μία από τις δύο πρώτες θέσεις στον όμιλο, η όποια κουβέντα μπορεί να γίνει αφορά ουσιαστικά τη δεύτερη!

Υπό πίεση ο Φαν Τ΄Σχιπ, ο Ολλανδός τεχνικός δηλώνει πως με μία νίκη αλλάζουν όλα στο ποδόσφαιρο, έχει και πάλι στη διάθεσή του το Ζέκα, φαίνεται να προλαβαίνει και ο Τζόλης, προσπαθεί να ξεπεράσει πρόβλημα που αποκόμισε στο Κόσοβο ο Γιαννούλης! Σε παιχνίδι μονής κατεύθυνσης η λογική λέει ότι η εθνική μας θα επιστρέψει στο 4-2-3-1, δεν μπορεί παρά να φανεί, νωρίτερα ή αργότερα, απαιτητική στο παιχνίδι με ότι αυτό συνεπάγεται! Όσο για την αντίπαλό μας Σουηδία, ενδεχόμενο τρίποντο θα την κρατήσει για τα καλά σε τροχιά πρωτιάς στον όμιλο, ναι μεν στο -1 από την Ισπανία αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα οι Σκανδιναβοί που μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια! Μοναδικό πρόβλημα για τον Αντερσον η απουσία του Κραφτ που θα γίνει πατέρας, με Κλάεσον, Φόρσμπεργκ, Κουλουσέφσκι και Ίσακ πολύ υψηλή η…μεσοεπιθετική ποιότητα σε επίπεδο ενδεκάδας!

Με δεδομένη την ανάγκη της εθνικής μας αλλά και τις ικανότητες…παρέα με το κίνητρο του αντιπάλου περιμένω γκολ στο παιχνίδι, δύσκολα θα ξεφύγει, επιλέγω τον κανόνα των 7 τελευταίων μας αγώνων, περιμένω να γίνουν 8, στο 1.98 τα 2-3 γκολ.

Πολωνία – Αγγλία Προγνωστικά

Πολωνία – Αγγλία το παιχνίδι που δεσπόζει στο αποψινό πρόγραμμα, ο Λεβαντόφσκι και η παρέα του περιμένουν τα “Λιοντάρια” στη Βαρσοβία στο ντέρμπι του 9ου ομίλου, στην κορυφή οι φιλοξενούμενοι με 5/5 και 15 βαθμούς, στους 10 στη δεύτερη θέση οι γηπεδούχοι!

16 γκολ στα 10 τελευταία τους παιχνίδια έχουν δεχθεί οι Πολωνοί, μόνο κόντρα στην ασθενέστατη Ανδόρρα κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους! Πολλά τα προβλήματα για τον Σόουζα που, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, περιμένει τολμηρή και πιεστική την ομάδα του, εκτός οι Μπερεζίνσκι, Κοζλόφσκι, Σιμάνσκι, Ζιελίνσκι και Πιόντεκ! Όλα βαίνουν καλώς στο αγγλικό στρατόπεδο, σε άλλο επίπεδο η ομάδα του Σάουθγκέιτ, τυπική διαδικασία το 4-0 επί της Ανδόρρας, είχε προηγηθεί το εντυπωσιακό πέρασμα με το ίδιο σκορ από τη Βουδαπέστη, μοναδικό πρόβλημα ο Σάντσο η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί την τελευταία στιγμή! Σε περίπτωση που οι Πολωνοί ακολουθήσουν όντως την τακτική που…προανήγγειλε ο προπονητής τους περιμένω από τους φιλοξενούμενους να κάνουν…θραύση στους ανοιχτούς χώρους, αυτό είναι το παιχνίδι τους, σε εξαιρετική κατάσταση, έχει γίνει πια κανόνας στα παιχνίδια της εθνικής Αγγλίας, ο Στέρλινγκ!

Οι Πολωνοί είναι τελείως αναξιόπιστοι ανασταλτικά και μπροστά έχουν Λέβα, οι Άγγλοι σκοράρουν με άνεση, ίσως και να είναι πλέον κάπως πιο χαλαροί στην άμυνα, η πρωτιά στον όμιλο μοιάζει σχεδόν εξασφαλισμένη, επιλέγω over 2.5, στο 2.35 η απόδοση!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

21:45 | EΛΛΑΔΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ | 2-3 ΓΚΟΛ @ 1.98

21:45 | ΠΟΛΩΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ | OVER 2.5 @ 2.35