estudiantes prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Με το ενάμιση πόδι στο 3/3 βρέθηκε η στήλη τη χθεσινή ημέρα στα προγνωστικά στοιχήματος. Μας στέρησε το απόλυτο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο κρατούσε τη νίκη στα χέρια του μέσα στην Πρίστινα, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις απ’ το Κόσοβο και δεν μας πλήρωσε το διπλό του 2.40. Στα άλλα ματς, βγήκε το Over 2.5 στο Βέλγιο – Τσεχία (3-0), επιβεβαιώθηκε και το Goal/Goal στο κλάσικο του Μπουένος Άιρες, με τη Ρίβερ Πλέιτ να παραχωρεί 1-1 με την Ιντεπεντιέντε στο “Μονουμεντάλ”.

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα Δευτέρα (06/09) περιλαμβάνει παιχνίδια για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Αφρικής, διεξάγονται ακόμη παιχνίδια στη Βραζιλία, την Αργεντινή και τη Χιλή. Μια λάτιν δυάδα ξεχώρισα, πάμε να τα δούμε αναλυτικά παρακάτω. 

Κομπρεσάλ – Νουμπλένσε Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά μου με Χιλή και το παιχνίδι Κομπρεσάλ – Νιουμπλένσε. Σε ανοδική “τροχιά” η Κομπρεσάλ, έρχεται από τέσσερις διαδοχικές, νίκες, στις τρεις εξ αυτών κράτησε ανέπαφη την εστία της και θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της. Από την άλλη, η Νουμπλένσε πανηγύρισε νίκη ύστερα από επτά αγωνιστικές (0-6-1), είναι σκληροτράχηλο σύνολο και βρήκε δίχτυα στις 6/9 φετινές εξόδους της. Οι γηπεδούχοι έχουν την παράδοση με το μέρος τους (πέντε σερί νίκες εντός έδρας), ωστόσο οι αποδόσεις τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν λένε την αλήθεια. Θα δούμε καλό ματς, το σκορ μπορεί να πάει ψηλά και το Over 2.5 σε απόδοση 2.10 είναι μια χαρά επιλογή.

Εστουδιάντες – Αρχεντίνος Τζούνιορς Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις σημερινές μου προτάσεις με Αργεντινή και την αναμέτρηση στη Λα Πλάτα ανάμεσα στην Εστουδιάντες και την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Η Εστουδιάντες γνώρισε ήττα ύστερα από πέντε αγωνιστικές, έχασε 2-0 από την Ταγιέρες στην Κόρδοβα, έμεινε στο -4 απ’ την κορυφή. Έχει ματς λιγότερο από τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω της, με νίκη σήμερα θα μειώσει στον πόντο την διαφορά απ’ την πρωτοπόρο Ταγιέρες και στη Λα Πλάτα έχει γίνει εσχάτως αποτελεσματική μετρώντας τρεις νίκες με καθαρά δίχτυα. Από την άλλη, η Αρχεντίνος Τζούνιορς δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, γνώρισε την ήττα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και το ταβάνι της είναι πολύ χαμηλότερο σε σχέση με αυτό της Εστουδιάντες. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ο άσσος τσίμπησε προς τα πάνω, στο 2.45 της Stoiximan αποτελεί εξαιρετική περίπτωση.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Κομπρεσάλ – Νουμπλένσε | Over 2.5 (2.10 @bet365)

00:00 Εστουδιάντες – Αρχεντίνος Τζούνιορς | 1 (2.45 @stoiximan)