Προγνωστικά Α’ Φινλανδίας: Μεσοβδόμαδη εμβώλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Φινλανδίας, εκεί όπου διεξάγεται η 21η αγωνιστική. Μαζί στην κορυφή Ελσίνκι και Μάριεχαμν.

Βάασα – Σεϊναγιόεν (10/08, 18:30): Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσμα θέλει η Βάασα, που αγνοεί τη νίκη εδώ και δυο αγωνιστικές, όπου και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα. Νικηφόρα τα έξι τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, σερί στο οποίο θέλει να δώσει συνέχεια. Από την άλλη πλευρά, η πρωταθλήτρια Σεϊναγιόεν παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, όπου και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Επιλογή μας το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (2.12 @ Stoiximan)

Κουόπιο – Μάριεχαμν (10/08, 18:30): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές η γηπεδούχος Κουόπιο, η οποία μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Με απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες παραμένει αήττητη στα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Μονόδρομος η νίκη για την Μάριεχαμν, με σκοπό να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, εκεί όπου ισοβαθμεί με την Ελσίνκι. Αναμένουμε αντίδραση μετά την εντός έδρας βαριά ήττα από την Χέλσινγκφορς (2-5). Αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της, όπου και μετράει έξι νίκες και δυο ισοπαλίες.

Προγνωστικό: 2 (2.91 @ Goalbet)

Λάχτι – Ιλβ (10/08, 18:30): Σε αγωνιστική πτώση εξακολουθεί να βρίσκεται η Λάχτι, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, όπου και έχει απολογισμό τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. “Καίγεται” για βαθμούς, ωστόσο δεν αναμένεται να έχει εύκολο απόγευμα κόντρα στην Ιλβ. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στα τρία τελευταία παιχνίδια. Μετράει μόλις ένα βαθμό στα έξι τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικό: G/G (2.05 @ Betshop)

Ίντερ Τούρκου – Βάνταα (10/08, 18:30): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και εφτά αγωνιστικές η Ίντερ Τούρκου, η οποία μετά από τέσσερις σερί ήττες, μετράει πλέον τρεις διαδοχικές “λευκές” ισοπαλίες. Θέλει όσο τίποτε άλλο να πάρει τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι αυτό, με σκοπό να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Στην τελευταία θέση παραμένει η Βάνταα μετά από 20 παιχνίδια. Αγνοεί τη νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Αναμένουμε χαμηλό σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.05 @ Magicbet)

Ροβανιέμι – Κέμι Κινγκς (10/08, 18:30): Συνέχεια στο αήττητο σερί των εννέα αγωνιστικών θέλει να δώσει σήμερα η Ροβανιέμι, η οποία έχει απολογισμό έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Αήττητη και στα πέντε τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα από αυτά. Από την πρώτη της νίκη μετά από οκτώ αγωνιστικές προέρχεται η Κέμι Κινγκς, η οποία μετά από έξι σερί ήττες καταφέρνει να παραμείνει αήττητη για τρία διαδοχικά παιχνίδια, με δυο ισοπαλίες και μια νίκη.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Interwetten)

Χέλσινγκφορς – Ελσίνκι (10/08, 18:30): Τη δεύτερη νίκη της στις 15 τελευταίες αγωνιστικές και πρώτη μετά από τέσσερα παιχνίδια κατάφερε να πανηγυρίσει η Χέλσινγκφορς, η οποία κατάφερε να πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα. Τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο απολογισμός της στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Τη νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η Ελσίνκι, η οποία παραμένει αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές, με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη οι φιλοξενούμενοι, παίρνουν τη νίκη σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (1.60 @ Mybet)