Ολυμπιακός Καμαρά

Λάθος την εκτίμησα την Λουντογκόρετς. Κυρίως, λόγω του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη, όπου δημιούργησε ευκαιρίες. Προφανώς, τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε τότε ο Ολυμπιακός, έδωσε την δυνατότητα στους Βούλγαρους να δείξουν άλλο πρόσωπο. Και η στήλη την πάτησε, αφού θεωρούσε ότι η ομάδα από το Ράζγκραντ, θα μπορούσε να βάλει ένα γκολ στη Μάλμε, για να εμφανιστεί το goal/goal.

Η Σέλτικ δικαίωσε τη στήλη και μάλιστα εύκολα, ενώ στο Μπενφίκα – Αϊντχόφεν, η ισοπαλία δεν έκανε την εμφάνισή της, για έναν λόγο. Την εξαιρετική απόδοση του Βλαχοδήμου. Ο Έλληνας τερματοφύλακας, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κράτησε το 2-1 για την ομάδα του.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, όπου τα προκριματικά για το Γιουρόπα και το Κόνφερενς Λιγκ, θα πάρουν πάνω τους μεγάλα πονταρίσματα. Το κακό στη δική μου περίπτωση, είναι ότι «βλέπω» αρκετά παιχνίδια και ελπίζω να βρω αυτά που θα περάσουν…

Σίβασπορ – Κοπεγχάγη προγνωστικά

Η Κοπεγχάγη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στα εννέα φετινά της παιχνίδια (σε όλες τις διοργανώσεις), μετρά έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την παρακολούθησα στο εκτός έδρας ματς με την Άαρχους, καθώς είχα προτείνει το «διπλό» στο συγκεκριμένο ματς και ήταν σαφώς ανώτερη από την αντίπαλό της και κέρδισε εύκολα. Είναι ομάδα που παίζει αρκετά από τα άκρα και δημιουργεί ευκαιρίες.

Η Σίβασπορ στο προηγούμενο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, απέκλεισε τη Ντιναμό Μπατούμι με κόπο και ιδρώτα. Κέρδισε εκτός έδρας με 2-1, αλλά στη Τουρκία έχασε στο 90λεπτο με 1-0 και πήρε την πρόκριση στην παράταση. Στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα, ηττήθηκε και πάλι εντός έδρας με 1-0.

Σαφώς πιο έμπειρη ομάδα η Κοπεγχάγη και το 2,32 που δίνει το «διπλό» είναι πέρα για πέρα συμπαθητικό. Θα το τιμήσω.

Ολυμπιακός – Σλάβια Μπρατισλάβας προγνωστικά

Έτοιμος για νέο ξεκίνημα είναι ο Ολυμπιακός και σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς, περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν αντίδραση. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων και φαβορί για την πρόκριση είναι οι Πειραιώτες. Σημείο ως γνωστόν, σε ματς του Ολυμπιακού δεν προτείνω και θα πάω στο over 2,5, το οποίο είναι προκλητικό στο 1,98. Και το προτείνω γιατί όπως και ο Μαρτίνς, περιμένω να βγάλουν αντίδραση οι γηπεδούχοι και συν τοις άλλοις θέλουν να κάνουν το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση…

Οι Σλοβάκοι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, τα οποία ο Ολυμπιακός πρέπει και μπορεί να εκμεταλλευθεί.

Ρεν – Ρόζενμποργκ προγνωστικά

Φαβορί και μάλιστα δυνατό, δίνουν οι εταιρείες τη Ρεν. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν, αλλά οι Γάλλοι δεν θα έχουν και τόσο εύκολη αποστολή. Η Ρόζενμποργκ είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και έχει σκοράρει και στα 10 τελευταία της παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Ρεν έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες (1-1 και τα δύο παιχνίδια)  ενώ στα πέντε φιλικά που έδωσε, δέχθηκε γκολ στα τέσσερα. Κοινώς, σε επτά ματς, μόνο μία φορά κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Οπότε, δεν γίνεται να μην ποντάρω στο goal/goal, το οποίο το συναντάμε στο 1,90…

Προγνωστικά στοιχήματος

21:00  ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ | 2 @ 2,32 – Stoiximan

21:00  ΡΕΝ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ | goal/goal @ 1,90 – Stoiximan

22:00  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΣΛΟΒΑΝ Μ. | over 2,5 @ 1,98 – Stoiximan