Ατλέτικο Μαδρίτης προγνωστικά

Ιδανική πρεμιέρα σεζόν η χθεσινή για τη στήλη, πρώτη μας…έβαλε στο χορό των επιτυχιών η Γιουνάιτεντ, ελάχιστα βοήθησε η Λιντς, με το τελικό 5-1 της ομάδας του Σόλσκιερ, παρά το φτωχό 1-0 του ημιχρόνου,  προέκυψε με χαρακτηριστική άνεση το over 3.00 ασιατικό που είχαμε επιλέξει για την αναμέτρηση του “Ολντ Τράφορντ”! Λίγο αργότερα το ενδιαφέρον μας μεταφέρθηκε στο “Γκούντισον Παρκ”, το σοβαρό λάθος του Κιν οδήγησε σε γκολ του Άρμστρονγκ για την Σαουθάμπτον που…ξεκλείδωσε το ματς, τρία γκολ για την Έβερτον στο δεύτερο ημίχρονο, να το και το over 2.5 που περιμέναμε! Ήταν μια πολύ καλή…πρώτη μέρα στη δουλειά, θα έρθουν και δύσκολες, το ξέρουμε, στόχος μας πάντα, στη μεγάλη εικόνα, να είμαστε κοντά στις εκτιμήσεις μας για τη μορφή των αγώνων στα προγνωστικά!

Τότεναμ  -Μάντσεστερ Σίτι Προγνωστικά

Πρώτο ντέρμπι για το 21-22 σήμερα στην Πρέμιερ Λιγκ, στο Λονδίνο η Τότεναμ του…φευγάτου για τη Σίτι, Χάρι Κέιν, υποδέχεται την ομάδα που φιλοδοξεί να της…στερήσει, με το αζημίωτο φυσικά, το μεγάλο της αστέρι! Με το Νούνο πλέον στο τιμόνι οι “Σπερς” φιλοδοξούν να ξεχάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα το περσινό…έως και “Βατερλώ” σε Αγγλία και Ευρώπη, πολύ ισχυρό κίνητρο και για τον ίδιο τον Πορτογάλο η πρεμιέρα κόντρα στους πρωταθλητές! Την ύστατη ώρα θα κριθεί η συμμετοχή του Κέιν, με Σον, Μόουρα και πιθανότατα Μπέργκβάιν οι γηπεδούχοι μπορούν να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα τους στο επιθετικό τρίτο κόντρα σε μια ομάδα που παίζει βρέξει χιονίσει με την άμυνα ψηλά…πολύ ψηλά στο γήπεδο!

Προφανώς και το φαβορί δεν είναι άλλο από τη Σίτι,  οι αποδόσεις του “διπλού” δε με καλύπτουν και αυτό γιατί πιστεύω ότι χωρίς τον Ντε Μπρόινε, κατά 99% δεν προλαβαίνει ο Βέλγος, η ομάδα του Γκουαρντιόλα δε χάνει απλά ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της δυναμικής της αλλά έως και…μεταλλάσσεται, σίγουρα δεν είναι ομάδα του ενός αλλά ο “Τεν Τεν” έχει τεράστια επίδραση σε συμπαίκτες και αντιπάλους! Όπως και σε όλα τα παιχνίδια που προηγήθηκαν περιμένω η παρουσία του κόσμου να δώσει πολύ μεγάλη ώθηση και κίνητρο και δεν αναφέρομαι μόνο στους…οικοδεσπότες, με δεδομένη την ποιότητα των δύο αντιπάλων αλλά και το ότι είμαστε ακόμη στην αρχή, πιο αρχή δε γίνεται, άρα υπάρχουν και περιθώρια…διόρθωσης, θεωρώ εξαιρετικά πιθανό ένα σχετικά ανοιχτό ματς! Επιλέγω over 2.5 ασιατικό, στο 2.02 η απόδοση!

Θέλτα – Ατλέτικο Προγνωστικά

Ποδαρικό και στην Πριμέρα σήμερα για τη στήλη, στο Βίγκο η Θέλτα περιμένει την πρωταθλήτρια Ατλέτικο, με την Μπαρσελόνα στη μετά Μέσι εποχή και τη Ρεάλ τουλάχιστον…στάσιμη, πρώτο φαβορί, στοιχηματικά και όχι μόνο, για το back to back οι Μαδριλένοι! Με το Ράφα Μιρ πάντα στα…ραντάρ, αξιώνει περισσότερα από τα 15 εκατομμύρια που προσφέρει η Ατλέτι για να τον παραχωρήσει η Γουλβς, ο Σιμεόνε έχει μέχρι στιγμής προσθέσει στο ρόστερ μόνο τον Ντε Πάουλ που θα είναι, πιθανότατα, και στο αρχικό σχήμα, ποιοτική αναβάθμιση στη μεσαία γραμμή ο Αργεντινός! Μετά από το Κόπα Αμέρικα ο Σουάρες πήρε το χρόνο του, επιστρέφει δριμύτερος, μοναδική σημαντική απουσία αυτή του Ζοάο Φέλιξ, με το 4-1-4-1 που πάντα εφαρμόζει ο Κοουδέτ, δε θα είναι στον πάγκο λόγω τιμωρίας, περιμένω τους φιλοξενούμενους να επισκέπτονται συχνότατα την αντίπαλη περιοχή, προβληματική η ανασταλτική λειτουργία των Γαλιθιάνων ούτως ή άλλως!

Όσο για το τι περιμένουμε από πλευράς γηπεδούχων στο επιθετικό-δημιουργικό κομμάτι, γεμάτη ποιότητα η Θέλτα με Μέντεθ, Σουάρεθ, Νολίτο, Άσπας και Μίνα, ακόμη και κόντρα στην άμυνα με τα τρία στόπερ που θα βρει απέναντί της έχει την ικανότητα και επικίνδυνη να γίνει και, πιθανότατα, να σκοράρει, παίκτης κλειδί ο Νολίτο με χαρακτηριστικά που τον βοηθούν κόντρα σε κλειστές άμυνες! Σαφώς και δίνω προβάδισμα νίκης στους πρωταθλητές, όχι τέτοιο που να με οδηγήσει στο “διπλό”, επιλέγω GG, στο 1.91 η απόδοση!

Προγνωστικά Στοιχήματος

18:30 TOTENAM – ΜΑΝ. ΣΙΤΙ / OVER 2.5 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 2.02

18:30 ΘΕΛΤΑ – ΑΤΛΕΤIΚΟ / G/G @ 1.91