Προγνωστικά Α’ Αγγλίας: Ανοίγει σήμερα η αυλαία στο πρωτάθλημα της Α’ Αγγλίας με τα δώδεκα παιχνίδια να διεξάγονται στις 17:00 το απόγευμα.

Μπόλτον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (06/08, 17:00): Να επιστρέψει άμεσα στην Τσάμπιονσιπ, από την οποία υποβιβάστηκε την περασμένη σεζόν, στοχεύει η Μπόλτον. Βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση τα τελευταία χρόνια και θέλει να κάνει μια νέα αρχή. Από την πλευρά της, η Σέφιλντ θα κυνηγήσει μια πιανή συμμετοχή στα πλέι οφ, εκεί όπου δεν κατάφερε να βρεθεί την περασμένη χρονια. Επιλογή μας η νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικά: 1 (2.80 @ Stoiximan)

Μπράντφορντ – Πορτ Βέιλ (06/08, 17:00): Σε μια αντίστοιχη χρονιά με την περσινή ελπίζει η Μπράντφορντ, η οποία μπήκε στα πλέι οφ αλλά δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο. Πολύ δύσκολα θα χάσει βαθμούς κόντρα στην Πορτ Βέιλ, η οποία προέρχεται από μια μέτρια χρονιά. Ωστόσο, φέτος ελπίζει σε μια καλύτερη παρουσία. Επιλογή μας το αμφίσκορο.

Προγνωστικά: G/G (2.00 @ Goalbet)

Μπέρι – Τσάρλτον (06/08, 17:00): Για ακόμη μια χρονιά η Μπέρι ξεκινάει με πολλές φιλοδοξίες τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα, μόνο που φέτος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Μέτριες οι εντός έδρας εμφανίσεις της. Από την άλλη πλευρά, η Τσάρλτον γνώρισε τον υποβιβασμό την περασμένη χρονιά και θέλει να επιστρέψει άμεσα στην Τσάμπιονσιπ. Έχει προβάδισμα νίκης σήμερας και εμείς τη στηρίζουμε.

Προγνωστικά: 2 (2.45 @ Betshop)

Μίλγουολ – Όλνταμ (06/08, 17:00): Να κάνει πράξη ότι δεν κατάφερε την περασμένη χρονιά θέλει η Μίλγουλ, που φέτος βάζει πλώρη για την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Θέλει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, οπότε και θα παίξει μόνο για τη νίκη κόντρα στην Όλνταμ. Από την πλευρά της, η φιλοξενούμενη δεν εντυπωσιάσε πέρυσι με τις εμφανίσεις της και φέτος θέλει να σταθεί καλύτερα.

Προγνωστικά: 1 (1.60 @ Magicbet)

Νορθάμπτον – Φλίτγουντ (06/08, 17:00): Με νίκη θέλει να συνδυάσει την επιστροφή της στην κατηγορία η Νορθάμπτον, η οποία δεν θέλει να υποβιβαστεί ξανά στην Β’ Αγγλίας. Από την πλευρά της, η Φλίτγουντ κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία και λογικά θα παλέψει γι αυτό και φέτος. Ισάξιες οι δυο ομάδες, δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικά: Under 2.5 (1.70 @ Mybet)

Όξφορντ – Τσέστερφιλντ (06/08, 17:00): Επιστροφή στην κατηγορία μετά από 15 χρόνια για την Όξφορντ, που θέλει να συνδυάσει αυτό το γεγονός με μια νίκη. Μπορεί να πανηγυρίσει τη νίκη, καθώς η Τσέστερφιλντ δεν φάνηκε και ιδιαίτερα δυνατή στα φιλικά παιχνίδια της. Πέρυσι κατάφερε να μείνει στην κατηγορία, ωστόσο φέτος δεν θέλει να μπει και πάλι σε περιπέτειες. Αμφότερες θέλουν τη νίκη, οπότε και επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικά: G/G (1.85 @ Interwetten)

Ροτσντέιλ – Πιτερμπόρο (06/08, 17:00): Το βήμα παραπανω θέλει να κάνει στη τη φετινή χρονιά η Ροτσντέιλ, η οποία στοχεύει φέτος σε μια πιθανή συμμετοχή στα πλέι οφ, με σκοπό να διεκδικήσει την άνοδο. Αήττητη στα εννέα τελευταία παιχνίδια της μπροστά στο κοινό της. Σε μια καλύτερη πορεία ελπίζει και η Πιτερμπόρο, η οποία θα παίξει για ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικά: Under 2.5 (1.90 @ Stoiximan)

Σκάνθορπ – Μπρίστολ Ρόβερς (06/08, 17:00): Με μόνο στόχο την άνοδο ξεκινάει τις υποχρεώσεις της η Σκάνθορπ, η οποία θα παίζει μόνο για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι της. Παραμένει αήττητη στα δώδεκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, με απολογισμό εφτά νίκες και πέντε ισοπαλίες. Από την πλευρά της, η Μπρίστολ ανέβηκε φέτος στην κατηγορία και ήρθε για να μείνει. Ελπίζει σε ένα θετικό ξεκίνημα αν και έχει δύσκολη αποστολή.

Προγνωστικά: 1 (2.26 @ Goalbet)

Σριούσμπερι – ΜΚ Ντονς (06/08, 17:00): Απογοητευτική η περασμένη σεζόν για την Σριούσμπερι, που “φλέρταρε” με τον υποβιβασμό και πλέον θέλει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο αρχής γενομένης από σήμερα. Δύσκολο το έργο της κόντρα στην ΜΚ Ντονς, η οποία γνώρισε τον υποβιβασμό πέρυσι και θέλει να επιστρέψει άμεσα στην Τσάμπιονσιπ. Θέλει να μπει με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα. Αμφότερες είναι ομάδες του Over 2.5, πράγμα και το οποίο επιλέγουμε.

Προγνωστικά: Over 2.5 (1.95 @ Betshop)

Σάουθεντ – Τζίλιγνκχαμ (06/08, 17:00): Δεν ολοκλήρωσαν θετικά την περασμένη σεζόν οι δυο ομάδες, οι οποίες θέλουν να μπουν θετικά στο νέο πρωτάθλημα. Αποογοήτευση στην Σάουθεντ, παρότι κατάφερε να μείνει στην κατηγορία, ενώ από την άλλη η Τζίλιγνκχαμ έχασε οριακά τη μάχη για τα πλέι οφ. Το βήμα παραπάνω ψάχνουν αμφότερες. Επιλογή μας το G/G.

Προγνωστικά: G/G (1.85 @ Magicbet)

Σουίντον – Κόβεντρι Σίτι (06/08, 17:00): Κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία η Σουίντον και φέτος θα προσπαθήσει να πετύχει κάτι καλύτερο. Θέλει να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα, μπροστά στο κοινό της, ωστόσο δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο. Πολύ καλή η παρουσία της Κόβεντρι, που φέτος στοχεύει σε μια συμμετοχή στα πλέι οφ, με σκοπό να διεκδικήσει την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Επιλογή μας η νίκη των φιλοξενούμενων.

Προγνωστικά: 2 (2.40 @ Mybet)

Γουόλσολ – Γουίμπλεντον (06/08, 17:00): Να κάνει πράξη αυτό που δεν κατάφερε την περασμένη χρονιά θέλει η Γουόλσολ, που φέτος στοχεύει σε άνοδο στην Τσάμπιονσιπ, κάτι που έχασε στα πλέι οφ. Δεν αναμένεται να έχει δύσκολο έργο κόντρα στη νεοφώτιστη Γουίμπλεντον. Για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία η Γουίμπλετον και δεν θέλει να γίνει “σάκος του μποξ” για τις υπόλοιπες ομάδες. Στόχος της μια θετική παρουσία.

Προγνωστικά: 1 (2.00 @ Interwetten)