Hi guys, πώς μου είστε και today, τι μου κάνετε σήμερα Πέμπτη, όλα οκ; Εγώ θα σας πω (σήμερα), μετά τις 15:22′ (!) το απόγευμα όπου έχω βέβαια και εγώ (πια) ο μεγάλο μου (πρώτο) ραντεβού για τον εμβολιασμό μου, εν όψει φυσικά και της θερινής μας σεζόν που έρχεται, αλλά – εννοείται ρε – πάνω απ’ όλα για την υγεία μας και την υγεία, την προστασία του ευρύτερου κοινωνικού μας συνόλου, κατά του άτιμου είπαμε κορονοϊού, της τρομερής πανδημίας και της μάστιγας της εποχής μας!

Στα προγνωστικά στοιχήματος τώρα και στις φοβερές μας (!) πάντα προβλέψεις (χθες), μια ανάσα από το απόλυτο 3 στα 3 και χθες, καθώς τσιμπήσαμε το άντερ της Ξάνθης με τον αγωνιστή τον Γιάνναρο τον  Κομπότη, αλλά και της Καλλιθεάς με το Αιγάλεω (όχι, το ξύλο εδώ εν το προβλέψαμε), όμως δεν ευστοχήσαμε απόλυτα στο όβερ που δώσαμε στο ΠΑΣ Γιάννενα – Απόλλων Σμύρνης (0-2), αφού θέλαμε ένα ακόμη τεμάχιο εδώ, αλλά οι νεανίες (χθες) του Ανάργυρου και  η αρμάδα του Μάκη… δεν το είχαν!

Όλα τα λεφτά φυσικά ήταν, χθες πάντα, “η μητέρα των μαχών” της Νίκαιας, με τον Βασιλάκη (τον… διεθνή) Φωτιά από την Έδεσσα, να βάζει κυριολεκτικά  φωτιά  (δεν είχαμε φωτιά δηλαδή χθες μόνο στην Κορινθία) στον αγώνα και να στέλνει βέβαια τον Ιωνικό μας στην Α’ Εθνική.  Όλα τριγύρω αλλάζουμε και όλα ίδια τριγύρω μένουν,  που λέει και το άσμα, ένα άσμα, μία ρήση που ταιριάζει θα λέγαμε γάντι στο έρημο το ελληνικό ποδόσφαιρο, σχεδόν εκ καταβολής του. Αυγενάκης… ακούει;

Αυγενάκης ακούει, Ζαγοράκης, ακούει, Κυβέρνηση γενικώς και ΕΠΟ και Κλάτενμπεργκ, ακούνε; Σιγά μην ακούνε τώρα και αυτοί! Χαμπάρι σας λέω όλοι τους! Για πάμε όμως now και στα σημερινά μας ματσάκια στο στοίχημα. Σκοτωμένα (ματσάκια) πάντως βλέπω  today : Άντερλεχτ – Κλαμπ Μπριζ γκολ – γκολ,  ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα “άσσος” και τέλος Λέτσε – Βενέτσια “άσσος”! Αυτά λοιπόν και σήμερα! Καλή λοιπή Πέμπτη, καλό μας… εμβολιασμό και ξανά (εδώ) το Σάββατο!