Hi guys, τι μου κάνετε και today; Χαλαρά και yesterday ταμείο σας έστειλα πάλι έτσι; Με το αγαπημένο μας “τρία στα τρία”, φυσικά! Άντερ λοιπόν ο ΟΣΦΠ με τον Άκη στο Καραϊσκάκη (με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός και πάλι έχασε ο αγωνιστής Μάντζιος, θα τρελαθώ), γκολ – γκολ ο Μανόλης με τον Πάμπλο στην Τούμπα (τελικά μου φαίνεται πως υπάρχει και… καλύτερος προπονητής από τον Γκαρσία στο Ελλάντα) και βέβαια το βράδυ τσιμπήσαμε και το (καθαρό) “διπλό”, της Τότεναμ, του πνέοντας (προπονητικά του) τα λοίσθια πια Ζοζέ, επί της Άστον Βίλα, στην Premier League.  Σε όλα μέσα λοιπόν ξανά. “Ο Ρομπέν των φτωχών” του στοιχήματος τείνουμε πλέον να μεταβληθούμε, πάντα μέσα από τις φοβερές (!) στοιχηματικές  προβλέψεις – προτάσεις, από Ελλάντα και Ευρώπη φυσικά.  Από τον… Απόλλωνα Λάρισας, τον Διαγόρα Ρόδου και την Δόξα Δράμας, μέχρι την Μπάρτσα, την Τότεναμ και την Ρεάλ Μαδρίτης, παρακαλώ!

Στα λοιπά μας τώρα. Ο εορτάζοντας χθες Θοδωρής Ζαγοράκης οδεύει ολοταχώς για πρόεδρος στην ΕΠΟ (με αντίπαλο δέος πάντα τον Τιτάνα τον Νίκα του ημίθεου Γιάννη Κομπότη), περικυκλωμένος βέβαια από την παλιά φρουρά της ΕΠΟ και υπό τον ασφυκτικό έλεγχο της ΑΕΚ (κυρίως), του ΠΑΟΚ (εννοείται) και με τον Θρύλο να προσπαθεί εναγωνίως να παρεισφρήσει και αυτός, να χωθεί κάπου εκεί μέσα, κυρίως (ο Θρύλος) για ψυχολογικούς λόγους. Καινούρια συνταγή με παλιά υλικά δείχνει το έργο στον φίλο μου τον Θοδωρή, ο οποίος και να το θέλει, έτσι θα του είναι (και νομικώς, καταστατικώς) αδύνατον να σπάσει αυγά, όπως λέμε. Κοινώς θα γίνεται, θα γίνει ξανά μία συντήρηση, με την παλιά φρουρά και τους “παλαιοκομματικούς” να συνεχίσουν να βασιλεύουν στην Ομοσπονδία. Κάτι που άλλωστε φάνηκε ΞΕΚΑΘΑΡΑ και από τα ονόματα (χθες) των υποψηφίων. Όλα τα (παλιά και νέα) καλά παιδιά ήταν, είναι και πάλι εκεί. Όποιοι και αν εκλεγούν από αυτούς…

Στα σημερινά μας ματσάκια now στην bet365, τα οποία όπως πρόλαβα και διάβασα στους Βetarades, today και αν είναι πραγματικά ανύπαρκτα, άγνωστα, οπότε θα προτείνω και πάλι κυρίως από διαίσθηση, όπως άλλωστε λίγο – πολύ κάνω συνεχώς μέχρι τώρα. Έχουμε και λέμε: Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μπόχουμ γκολ – γκολ (Β’ Γερμανίας), Σαραγόσα – Μιραντές “άντερ” και Αλμπαθέτε – Καρταγένα, “άντερ” και εδώ, για την Β’ Ισπανίας μας αυτά!  Τέλος έτσι και για την Δευτέρα, καλό μεσημέρι, καλό ταμείο (λίγο χλωμό το κόβω για σήμερα, αλλά ΟΚ, έχουμε διαίσθηση, είπαμε, εμείς, άλλωστε έχουμε είπαμε, ειδικότητα στην Β’ Εθνική. Εσωτερικού και εξωτερικού….) και τα λέμε πάλι από το φοβερό μας Bethome.gr, αύριο! Σας φιλώ όλες και όλους!