Hi guys, πώς μου είστε και today, τι μου κάνετε σήμερα, Κυριακή, όλες και όλοι καλά;  Εμείς κουβά (βέβαια) χθες! Ο γίγας βλέπετε ο Γκαρσία μας έβαλε και σκίσαμε τα διπλώματα όλοι μας και μας έστειλε  κοινώς αδιάβαστους. Και η ΠΑΟκάρα μας βέβαια σήκωσε πάλι την κούπα μέσα στην Αθήνα επί του Θρύλου! Αδιάβαστο έστειλε τον Πέδρο ο Πάμπλο, φιλαράκια μου! Ναι, το είδαμε και αυτό τελικά. Κατάφερε δηλαδή ο Τιτάνας ο Μαρτίνς να χάσει  φέτος το Κύπελλο και από αυτόν τον ΠΑΟΚ

Θα μου πείτε τώρα, εδώ ο Πέδρο μας έχει καταφέρει και έχει αποκλειστεί – αλλά Τάκης Λεμονής  από τον ΠΑΣ Γιάννενα, του Παπακώστα τότε, σε διπλό αγώνα και αυτός και με τη  ρεβάνς μέσα στο Καραϊσκάκη μάλιστα-  πρόπερσι, από την Λαμία, θα κώλωνε τώρα να χάσει από κοτζάμ ΠΑΟΚ; Έξω βέβαια πάλι ο  Φορτούνης, Βαλμπουενά αλλαγή στο 92′ (!), Χασάν στο 86′, ο Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε  (πάλι) με θλάση, μεταγραφές τον Γενάρη με 3… δεξιά μπακ και ου το καθεξής!

Και φυσικά και εδώ κανείς δεν μιλάει. Μόνο… εμείς (τελικά) και εδώ τα λέμε και τα γράφουμε πάντα και εγκαίρως  όλα με το όνομά τους. Και (βέβαια) πέρα από την πλάκα, δικαιωνόμαστε σχεδόν απόλυτα και (σχεδόν) σε όλα. Όπως (εννοείται και αυτό) και ο Γιώργης ο Μίνος στο βορρά μας. Που έχει από κοντά τον Πάμπλο μας και τον ορμηνεύει που λένε και στο χωριό μου, στο διάσημο πια Αρφαρά Μεσσηνίας. Και του άλλαξε έτσι το τραγικό 3-4-3 του Ουρουγουανού, στο θεϊκό  3-5-2,  όπου  έπαιξαν χθες!

Αμφότεροι. Και έτσι ο ΠΑΟΚ του Νότου μας, η Καλαμάτα δηλαδή, νίκησε εύκολα την Ρόδο και η Μαύρη Θύελλα του Βορρά μας, ο ΠΑΟΚ (δηλαδή) πήρε με 1-2 τον Ολυμπιακό, με το 3-5-2 (αμφότεροι) του “Αλενατόρε“, επαναλαμβάνω. Που ο Μίνος (ως φαν ως γνωστόν του Αναστό που είναι και αυτός) επέβαλε στον Γκαρσία (ξαναλέμε, επίσης)! Και έτσι το σήκωσε again, χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ,  o Θεός! Στα σημερινά τώρα, γρήγορα,  του στοιχήματός μας. Οπότε έχουμε και λέμε φιλαράκι μου.

Οι τρεις (έτσι) επιλογές μας  (της Κυριακής) στα προγνωστικά στοιχήματος είναι οι εξής:  Νίκη Βόλου – Αστέρας Βλαχιώτη “άσσος”, Ασρπόπυργος – Αιγάλεω “άντερ” (αυτά για την Football League, στον νότιο όμιλό της) και τέλος Λέστερ – Τότεναμ  άντερ και εδώ:! Αυτά λοιπόν και για σήμερα! Καλό ταμείο όλες και όλοι, καλή λοιπή Κυριακή και να προσέχετε. Εμείς από εδώ ξανά μαζί αύριο, Δευτέρα. Σας φιλώ όλες και όλους!  Καλησπέρααααα