Hi guys, πώς μου είστε και today, τι μου κάνετε σήμερα Τετάρτη;;!!  Πάνω που λέγαμε λοιπόν πως έπεσε (ποδοσφαιρική και στοιχηματική) ανομβρία, ήρθαν, έφτασαν σιγά – σιγά  και τα ωραία μας, τα δικά μας, ξανά, να τρώει είπαμε, λέμε η μάνα και του παιδιού της να μην δίνει! Να δω από που θα πρωτοαρχίσουμε  again και από εδώ μέσα, πριν πάντα τις προβλέψεις μας στο στοίχημα, από το φοβερό και τρομερό μας Bethome.gr!

Από την μεγάλη μας, αποκλειστική αποκάλυψη της επιστροφής του θεούλη του  Ραζβάν Λουτσέκου  στην ΠΑΟΚάρα μας; Δέκα (10) ημέρες πιο πριν φίλες και φίλοι το είχαμε αποκαλύψει και αυτό, έτσι; Όταν οι άλλοι μιλούσαν και γράφανε βέβαια για την παραμονή του Τιτάνα του Γκαρσία και ειδικά μετά την άλωση του ΟΑΚΑ, τον είχαν πια σίγουρο τον Πάμπλο και για φέτος στον Δικέφαλο Αετό μας, παρακαλώ! Αμ δε…

Και να όμως που ο υπερμέγιστος Αλέξης μας, εκεί που όλοι ασχολούνταν πια μόνο με τον Ραζβάν, αυτός βρήκε πάλι  τον τρόπο να στρέψει  – δικαίως φυσικά πάντα – τα φώτα και τους προβολείς επάνω του, ανακοινώνοντας βέβαια τον επίσης μεγάλο και ανυπέρβλητο Γιώργο Λιάγκα ως Α’ λέει αντιπρόεδρο της (πάλε ποτέ) επίσης μεγάλης και τεράστιας Λάρισας! Και δώστε βάση στην Θεϊκή (επίσης) ανακοίνωσή του, μέσω της ΠΑΕ:

«Νέος Α’ Αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΕΛ ο εκ των κορυφαίων τηλεπαρουσιαστών Γιώργος Λιάγκας. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι 51 ετών, έχει γεννηθεί στην Λάρισα όπου τελείωσε και το σχολείο και όπως είναι γνωστό προ ετών υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο νομό Λαρίσης και έλαβε 22000 σταυρούς. Ο Γιώργος Λιάγκας συνδέεται με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια με στενή φιλία και παρακολουθεί ανελλιπώς όλες τις εκδηλώσεις της ΑΕΛ και θέλησε σε αυτή την δύσκολη συγκυρία να δώσει το παρόν και να είναι ενεργός στην Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ».

Θα τρελαθώ! Το ντιλ της χρονιάς παρακαλώ! Και αμέσως έτσι εξαφανίστηκε η είδηση της επιστροφής του Λουτσέκου στον ΠΑΟΚ! Ποιος Λουτσκέου τώρα, ποιος Ιβάν και ποιος ΠΑΟΚ;! Κούγιας, Λιάγκας και ξερό ψωμί!! Και (έρημη) ΑΕΛ φυσικά! Γρήγορα now στα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος, όπου έχουμε και λέμε: Ξάνθη – Παναιτωλικός “άντερ”, Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “γκολ – γκολ” και τέλος Καλλιθέα – Ιάλυσος “άντερ”! Αυτά και  σας φιλώωωωωωωωωω!