Καλημέρα! Πάει, άκλαυτο πήγε χθες και το δεύτερο φετινό παιχνίδι της Λαμίας με την Λάρισα! Η “μητέρα των μαχών”, το ντέρμπι του Μιχάλη με τον Αλέξη, που λέγαμε. Και έτσι ο Κούγιας πήρε την ρεβάνς (!) της άλλης, πρόσφατης αναβολής που του είχε πάρει ο Γρηγορίου με τον κορονοϊό! Δεν γίνονται πουθενά αυτά τα πράγματα, έτσι;  Μόνο στο αιώνιο, αθάνατο, ποδοσφαιρικό μας Ελλάδα! Μπανανία! Η μόνη χώρα της Αφρικής που κατοικούν άσπροι, όπως είχε πει παλιότερα και ο φοβερός Ραούλ Βάλιαν!

Τσάμπα έτσι ποντάραμε λοιπόν στον “άσσο” εδώ.  Πετύχαμε  βέβαια το “διπλό” της αρμάδας του Μπόλονι στο Περιστέρι και χάσαμε όμως το “Χ” στην Λειβαδιά! Είπαμε, ο μεγάλος Ιωάννης Κομπότης έχει δηλώσει πως δεν χάνει ποτέ όταν παίζει στις 3 το απόγευμα, όμως (προφανώς) δεν είχε πει πως δεν φέρνει… ισοπαλία. Πόσο δε όταν παίζει με τον φετινό, πιο οικείο μας Διαγόρα! Το “διπλό” της χρονιάς (του 2021) έγινε πάντως στην Ιεράπετρα. ΟΦΙ – Δόξα Δράμας 2-3, παρακαλώ! Θα τρελαθώ!!!

Ρε εσείς, στα Γιάννενα, τι θα γίνει με τους “Ζωσιμάδες”; To έχουμε ξαναγράψει τούτο εδώ μέσα στο Bethome, όμως νομίζω πως αξίζει… πάλι τον κόπο! Δεν μπορεί, επίτηδες πιστεύω το πράττετε! Έτσι για να μας κάνετε πλάκα και να μας σπάτε συνεχώς τα νεύρα! Δεν γίνεται ρε 20 χρόνια τώρα και να μην φτιάχνετε εκεί πέρα τον χλοοτάπητα! Κατά τα άλλα η Super League, το Κύπελλο και η… Ευρώπη (παλαιότερα) μας μάραναν! Είπα Κύπελλο και θυμήθηκα την προχθεσινή μανούρα στην Κλήρωση και την απίστευτη μαντεψιά του Καραπαπά, για το Ολυμπιακός – Άρης!

Φοβερό, έτσι; Προτείνω λοιπόν στις κεφαλές του Bethome να αναλάβει ο φίλος μου (αδελφός) ο Κώστας δική του στήλη εδώ και να τους τρελάνει όλους (και) στο στοίχημα! Γατάκια θα μας κάνει όλους και όλες σας λέω! Πάμε now και στα σημερινά μας ματσάκια στο (δικό μας) στοίχημα στην bet365! Έχουμε και λέμε: ΑΕΚ – Άρης “άσσος”, Παναχαϊκή – Ιωνικός “άσσος” και τέλος Βόλος – Αστέρας Τρίπολης “άσσος”, επίσης! Τρείς άσσοι;;; Ναι… θα τρελαθώ! Καλημέρααααααααααααα ξανά, καλό μας ταμείο και πάλι και να προσέχετε ρε!!!