Προγνωστικά Α’ Σουηδίας: Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Α’ Σουηδίας.

Γκέφλε – ΑΪΚ (23/05, 20:00): Σε ελεύθερη πτώση η Γκέφλε, δείχνει με το «καλημέρα» της σεζόν ότι υπάρχει σοβαρό έλλειμμα ποιότητας στο ρόστερ της. Πήρε μόλις έναν πόντο στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές (0-1-6), προέρχεται από πέντε σερί ήττες, όπου δέχτηκε 21 γκολ! Στον αντίποδα, η ΑΪΚ είναι σαφώς ανώτερη, έχει δείξει ότι μπορεί να περάσει από τέτοιες έδρες, πιστεύουμε ότι θα το πράξει.

Προγνωστικό: Διπλό (1.73 @Stoiximan)

Γκέτεμποργκ – Χάμαρμπι (23/05, 20:00): Χαμηλά στη βαθμολογία η Χάμαρμπι, δεν πείθει με τη μέχρι τώρα παρουσία της, έχει πολύ κακή αμυντική συμπεριφορά. Ανάμεικτες οι εντυπώσεις για την Γκέτεμποργκ, που έκανε μερικές εντυπωσιακές νίκες (2-6 επί της Γκέφλε, 2-1 επί της Τζουργκάρντεν), ωστόσο δεν έχει σταθερότητα. Θα πάμε με το 2-3 Goal, που επιβεβαιώνουν συχνά οι δύο ομάδες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.05 @Goalbet)

Μάλμε – Φάλκενμπεργκ (23/05, 20:00): Χαοτική η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, οποιοδήποτε διαφορετικό αποτέλεσμα εκτός της νίκης της Μάλμε θα αποτελέσει έκπληξη. Από τρεις σερί εντός έδρας νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ προέρχονται οι γηπεδούχοι, που θεωρούμε ότι δύσκολα θα απειληθούν απ’ την ουραγό Φάλκενμπεργκ, που δεν έχει το ρόστερ να σταθεί στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (1.85 @Betshop)