Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας

Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας: Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει το Μεγάλο Σάββατο (30/04) η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στην Α’ Νορβηγίας.

Λίλεστρομ – Βαλερένγκα (16:30): Το καθήκον της έκανε μεσοβδόμαδα η Λίλεστρομ επικρατώντας 0-2 εκτός έδρας της Λιλεχάμερ για το Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το σπουδαίο διπλό με 1-3 επί της Οντ και, ως αποτέλεσμα έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα επτά φετινά ματς της για την Τιπελίγκα (2-4-1). Πρόκριση στο Κύπελλο και για τη Βαλερένγκα που κέρδισε 3-1 τη Χόνεφος. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 2-0 της Σταρτ στο γήπεδό της, μακριά από την έδρα της, όμως, στις τρεις φετινές της εξόδους για το πρωτάθλημα έχει υποστεί ισάριθμες ήττες. Καλές επιθετικά και οι δύο ομάδες, θα πάμε με το Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 γκολ (1.75 @ Stoiximan)

Μόλντε – Αάλεσουντ (19:00): Δεν είναι καλά η Μόλντε. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 4-0 εκτός έδρας από τη Σάρπσμποργκ, ενώ μεσοβδόμαδα δυσκολεύτηκε πολύ για να κάμψει την αντίσταση της Γκρόρουντ στο Κύπελλο (3-2). “Μπαστούνια” τα βρήκε στο Κύπελλο και η Αάλεσουντ, η οποία χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει τη Χερντ (4-3). Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 6-0 επί της Τρόμσο. Σκοράρουν σχετικά εύκολα οι δύο ομάδες, αμυντικά έχουν κάποια κενά, μπορούν να ξεπεράσουν το όριο των 3.5 γκολ.

Προγνωστικό: Over 3.5 γκολ (2.15 @ Betshop)