μπασκετ προγνωστικα

Καλημέρα σας, το Κύπελλο Γερμανίας θα μας απασχολήσει σήμερα, με την Άλμπα Βερολίνου να είναι ήδη το σημαντικότερο case study του Ευρωπαϊκού μπάσκετ αυτή τη στιγμή, έχοντας εκπληκτικές εμφανίσεις “μέσα – έξω”, εντός και εκτός τοιχών της χώρας της. Όλα αυτά ενώ χθες ο Ολυμπιακός στο τέλος ανέβασε ρυθμό και πέρασε τη διαφορά των 17.5 πόντων που είχαμε προβλέψει με το Περιστέρι, για να κερδίσει με 22 με δύο τρίποντα στο τέλος.

Άλμπα Βερολίνου – Βόννη Προγνωστικά

Πάμε στοίχημα, πάντως, ότι μας περιμένει μια πολύ γεμάτη εβδομάδα με αγώνες σε όλα τα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Αλλά ας μείνουμε στην Άλμπα, η οποία ως… άλλη ομάδα του ΝΒΑ, παίζει σήμερα με την καλή Βόννη, μετά παίζει δύο αγώνες ανά δύο ημέρες για την Ευρωλίγκα και επιστρέφει μετά το Σαββατοκύριακο να παίξει και για τη Γερμανική Λίγκα. Θα αντέξει η ομάδα του Ίσραελ Γκονθάλεθ; Θα το δούμε την άλλη… Δευτέρα.

Μέχρι τότε ας μείνουμε στον σημερινό της αγώνα με την Βόννη, για το Κύπελλο Γερμανίας, όπου ο νικητής προχωρά στους “8” και ο αγώνας είναι νοκ άουτ. Άρα οι Βερολινέζοι που έχουν πατήσει το γκάζι και δεν το αφήνουν (3-0 στη Γερμανία, 2-0 στην Ευρωλίγκα) δε θα αφήσουν το ματς στην τύχη του, αφού και το Κύπελλο σαφώς και τους ενδιαφέρει. Τίτλος γαρ…

Έκαναν μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη μέσα στο Μιλάνο, σε ένα αποτέλεσμα που σχολιάστηκε, αφού ήταν κυριαρχική σε όλο το ματς και εν τέλει πήρε μάλλον εύκολα τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα με μεγαλύτερο μπάτζετ και φερόμενη ως ένα απ’ τα φαβορί όχι μόνο για τους “8” της διοργάνωσης, αλλά και για το Final-4.

Δηλαδή η Άλμπα με τέτοια πορεία, τι να πει; Ότι το… πήρε; Ο νοκ άουτ χαρακτήρας, πάντως, του αγώνα δε σημαίνει ότι ο Γκονθάλεθ δε θα κάνει κάποιο rotation. O Ισπανός στο ξεκίνημά του ήταν στη χώρα μας προπονητής σε ακαδημίες του Εθνικού, του Πανιώνιου κλπ και μετά πήγε στο πλευρό του θρυλικού Αίτο Ρενέσες στην Άλμπα, απ’ το 2017 μέχρι να αναβαθμιστεί σε πρώτο προπονητή και να παρουσιάζει φέτος αυτή την εικόνα.

Η Βόννη, απ’ την πλευρά της, είναι καλή ομάδα και στηρίζεται στον εκπληκτικό Αμερικανό Σορτς, που ήταν πέρσι στους Μέρλινς απ’ το Κράιλσχαϊμ, ενώ έχει και καλό προπονητή, τον Φινλανδό Τόμας Ισάλο, από πέρσι εκεί, αλλά και πολλά νέα πρόσωπα. Είναι γρήγορη στην ανάπτυξη, έχει ένα θέμα στη ρακέτα αλλά σήμερα μπορεί να βοηθήσει ώστε να γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που θα έχει αρκετούς πόντους και γι’ αυτό θα επιλέξουμε τον 1 και over 170.5 σε απόδοση 2.45 στη Stoiximan.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Άλμπα Βερολίνου – Βόννη | 1 και Over 170.5 (2,45@stoiximan)