Hi guys, πως μου είστε, τι μου  κάνετε και σήμερα, Τρίτη, όλοι και όλα οκ; Τα απωθημένα και η…εμπάθεια της Λιντς  Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, λόγω της δικιά μας της European Super League, πληρώσαμε χθες το βράδυ, δώδεκα παρά, στο 90′ παρά και χάσαμε πάλι το τρία στα τρία, με την ισοφάριση από τα φανατισμένα (!) λέει Παγώνια. Αν είναι δυνατόν πια; Θα πληρώνουμε τώρα εμείς τους κομπλεξισμούς και τους αναχρονισμούς όλης της Ευρώπης! Θα τρελαθώ ρε!

Και αφού ρε καλόπαιδα δεν θέλετε όλοι σας  – λέμε τώρα – την European Super League, τότε ας πούμε στην αντίστοιχη του μπάσκετ,  τηνEuroleague, γιατί σκοτώνεστε όλοι να πάτε να παίξετε εκεί, στον… ΝΒΑ, που μας λέτε πάντα, της Ευρώπης; Όλος ο κόσμος φυσικά βλέπει μόνο αυτή και το άλλο το έρημο το μπασκετικό τσάμπιονς λιγκ το έχει φάει η μαρμάγκα, μόνο η ΑΕΚ ασχολείται μαζί του,  κάνει και κάθε χρόνο το φάιναλ φορ στην Αθήνα, μπας και το παίρνει αυτή συνέχεια!

Μια χαρά είναι λοιπόν η European Super League, χαμός θα γίνεται σε λίγο καιρό και με αυτήν και εννοείται πως τσάμπιονς λιγκ και  γιουρόπα θα τα φάει και εδώ σταδιακά η μαρμάγκα.  Όπως γίνεται είπαμε ιστορικά πάντα, σε όλο τον κόσμο, σε όλα τα πράγματα και σε όλα τα σπορ. Θα τους περάσει (είπαμε) σιγά – σιγά και τούτο, στους Ινφαντίνο, Φιορεντίνο και σία και θα στρώσουν! Άλλωστε, έτσι κι’ αλλιώς, σε λίγο καιρό (είπαμε) δεν θα ασχολείται πια κανείς μαζί τους.

Επιστρέφουμε now στα προγνωστικά στοιχήματος και στον χθεσινό μου πόνο, με τα Παγώνια, που με έριξαν στον κουβά δύο λεπτά πριν το φινάλε και πήγαν στράφι το άντερ μου στην Κύπρο και βέβαια το έτερο αντεράκι μας στην Λαμία με τον Πανουριά και τον Κούγια (Αλέξη… πέφτουμε; )!  Anyway! Γρήγορα τώρα στα σημερινά μας ματσάκια, λίγο δύσκολα τα πράγματα today, αλλά οκ, κάτι θα κάνουμε again. Λοιπόν: Τσέλσι – Μπράιτον “άσσος”, Βερόνα – Φιορεντίνα άντερ και τέλος Σίβασπορ – Μπεσκίκτας “διπλό”!

Αυτά και για σήμερα φίλες και φίλοι! Σας φιλώ, καλή υπόλοιπη Δευτέρα να έχετε, καλό ταμείο, υγεία και να μου προσέχετε! Οκ;;!