Hi guys, πώς μου είστε,  τι μου κάνετε σήμερα Κυριακή. Όλα ρε οκ; Ψιλοαργία (!) τριημέρου today, ε και εμείς οι καψεροί τρομάξαμε να μαζευτούμε home, μπας και προλάβουμε και σήμερα να σας δώσουμε το θεϊκό μας (sic)  ποδοσφαιροικονομικοκοινωνικοπολιτικοκουτσομπολικό (!) άρθρο  και βέβαια να ξεπετάξουμε again στο φινάλε τις φοβερές μας στοιχηματικές προβλέψεις. Α και να σας πω, μιας και το έφερε βέβαια η κουβέντα μας, τέλος του μήνα τελειώνει και ο πρώτος κύκλος της μυθικής μας συνεργασίας με το επικό συνάμα Bethome.

Βλέπετε έρχεται (ήρθε καλύτερα) καλοκαίρι, τα περισσότερα ποδόσφαιρα (που έλεγε και η γιαγιά μου) ψιλοσταματάνε, ειδικά τα δικά μας τα τρελά το “μικρά’ – τεράστια πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής, της Football League και της Super League 2 , όπως (φυσικά) και η  αξιότιμη  Super League 1 ! Οπότε πάμε ξανά λέμε από Σεπτέμβριο και βλέπουμε. Ευκαιρία μάγκες μου  να ξελαμπικάρω (από εδώ) και εγώ λίγο, καθότι κάθε μέρα είναι λιγάκι σκότωμα και για εμένα τούτη η ωραία – κατά τα όλα τα άλλα φυσικά – είναι αλήθεια όμως φάση!

Κυρίως αναφέρομαι στην αναζήτηση  και στην… χαρακτηριστική μας διατύπωση του (καθημερινού μας) σαξέ  στόρι – που έλεγε και ο τεράστιος  Τσίπρας – οπότε θέλουμε σίγουρα άμεσα ένα διάλειμμα. Και πριν πάμε στα σημερινά μας ματσάκια, μην ξεχάσω πως μόνο εγώ και η Αθηναϊς Νέγκα είχαμε μαντέψει για τον… πιλότο στα Γλυκά νερά! Ποια Νικολούλη (που λέγαμε  και χθες)και λοιπά γατάκια. Λοιπόν στα προγνωστικά στοιχήματος: Θεσπρωτός – Αλμωπός “άσσος”, Ορφέας Ξάνθης – Διαγόρας Στεφανοβικείου “άσσος”  και Ελβετία – Τουρκία άντερ. Φιλιά!