Hi guys, πως μου είστε, τι μου  κάνετε  και σήμερα,  Μεγάλη Τρίτη, όλα και όλοι οκ; Πιο οκ όμως από χθες το βραδάκι είναι (και) οι του Απόλλωνα Σμύρνης και οι Βολιώτες του  μεγάλου μας Αχιλλέα φυσικά. Είπαμε, τεράστιος θεσμός  τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ ειδικά. Τρομερός. Η χαρά και του κάθε παίκτη του Στοιχήματος (καλή ώρα πάντα) και με την καλή έννοια πάντα  έτσι;  Ότι είναι όλα προβλέψιμα εύκολα εννοούμε στα προγνωστικά στοιχήματος, μακριά (άλλωστε) από εμάς τέτοιες κακίες για τσιφτετέλια κλπ! Τέλος πάντων.

Ούτε στην Αφρική φίλες και φίλοι μου δεν υπάρχουν πλέι οφ  και… πλέι άουτ ! Μόνο εδώ είπαμε. Στην χώρα της Αφρικής με λευκούς ανθρώπους που έλεγε και ο αείμνηστος Χάρρυ Κλυνν! Μέχρι πια και ο ανερχόμενος Αυγενάκης το κατάλαβε  και πάει να τους βάλει χέρι τώρα με την αναδιάρθρωση. Ξεκινώντας από κάτω όμως και πηγαίνοντας προς τα πάνω.  Να ξαναγυρίσει δηλαδή το ποδόσφαιρο, η μπάλα προς την βάση, τον κόσμο και τον λαό της και να επιστρέψουν στο προσκήνιο ομάδες με  κόσμο, ιστορία και λαϊκή βάση.

Δώδεκα λέει στη Super League 2 θέλουν οι Κομπότης, Μαντζανάς , Καραϊσκάκηδες και λοιποί  υπέροχοι αγωνιστές της κατηγορίας, δώδεκα θέλει και ο Μπέος, του (επίσης) λαοφιλούς και εύρωστου οικονομικά Βόλου,  για την Super league one  και ούτω καθεξής. Έτσι είπαμε, για να παίζουμε μόνοι μας, συνέχεια αναμεταξύ μας και να μοιράζουμε το χρήμα!  Anyway (ξανά), τα έχουμε πει και γράψει θυμίζουμε τόσες φορές άλλωστε όλα αυτά και από εδώ, το τρομερό και φοβερό μας Bethome και από αλλού φυσικά.

Πάμε now και στις σημερινές μας φοβερές (!) στοιχηματικές προβλέψεις στην Stoiximan, απλά today βιαζόμαστε να προλάβουμε ξανά τα υπέροχα (είπαμε)  πλέι άουτ (!) της μαγικής μας τρομερής και αγαπημένης μας Super League 2. Θα ξεκινήσουμε όμως από την “τιτανομαχία” Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι το βράδυ για το Τσάμπιονς Λιγκ και την οποία την δίνω βέβαια “άσσο”  και στην Super League 2 μας, Παναχαϊκή – Απόλλων Λάρισας άντερ και τέλος Δόξα Δράμας  – ΟΦ Ιεράπετρας  άντερ και εδώ! Αυτά και για σήμερα, σας φιλώ!!!