Hi guys, όλα καλά; Χαμός σήμερα στη μπάλα μας, όλα τα ματς μαζί στην υπέροχη και αγαπημένη μας Super League, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία και βέβαια (ξανά) Super League 2, από τα πιο δημοφιλή παγκόσμια πρωταθλήματα η τελευταία (SL2), που αρχίζει πια και παίρνει τα πάνω της και μας θυμίζει την παλιά (αγαπημένη – λατρεμένη) κατηγορία, με τα τρομερά της ‘διπλά”, τις ανατροπές, τα γκολ – γκολ, τα κας – άουτ (!)  και λοιπά, που τόσο πολύ άλλωστε, ξαναλέω, αγαπήσαμε όλοι μας σε Ελλάδα και Ευρώπη! Να δω τώρα που θα πρωτο ποντάρουμε – πρωτο προτείνουμε και today, στις φοβερές (!) μας προβλέψεις στο στοίχημα;! Τέλος πάντων, στο τέλος θα τα κοιτάξουμε (όπως πάντα) ξανά αυτά.

Μαγική, φοβερή, συγκλονιστική  SuperLeague 2 λοιπόν χθες, Σάββατο απόγευμα. Θεϊκό, “διπλό” του μυθικού Απόλλωνα Λάρισας μέσα στην Ρόδο, επί του φορμαρισμένου μας (μέχρι χθες) και εκ των πρωτοπόρων Διαγόρα, ο οποίος βέβαια ερχόταν από σερί νικών, τρομερή ανατροπή από 2-0, σε 2-3 στο 91′ και στο 94′ παρακαλώ, του Ιωνικού μας μέσα στα Τρίκαλα (ακόμη τον… κυνηγάμε εκεί τον φουκαρά τον Χαραλαμπίδη, όμως τελικά εμείς, η διοίκηση, τον κρατήσαμε στην ομάδα μας, καθώς δεν έφταιγε αυτός, προφανώς), αλλά και η επίδειξη δύναμης παρακαλώ του Τιτάνα Γιάννη Κομπότη (που γράφαμε και χθες, θυμίζω) επί του πρωτοπόρου μας , ιστορικού μας Εργοτέλη, στην εξωτική μας Λειβαδιά! 

Αλήθεια, πόσο μας λείπει από την υπέροχη SL2, η πάλε ποτέ πια ΑΕ Σπάρτη μας, η Καλλονή μας, ο Ηρακλής Ψαχνών  και άλλες τόσο καλές και αγαπημένες μας ομάδες, που έγραψαν (θετική πάντα) ιστορία σε Β’ Εθνική, Football League  και τελευταία (όπως την έβγαλε ο σπουδαίος επίσης Χρήστος Βασιλειάδης μας)  Super League 2. Τόσα πολλά πρόσφεραν και αυτές στην εν λόγω πάντα κατηγορία μας και γενικότερα (φυσικά) στο ξεχωριστό, θαυμάσιο ελληνικό μας ποδόσφαιρο. Πολλές δε, οι ιστορίες που έχω να σας διηγηθώ & από υπέροχα ευτράπελα, γεγονότα που έλαβαν χώρα και επίσης ομόρφυναν την 2η τη τάξει επαγγελματική μας κατηγορία, βιβλίο ολόκληρο μια ημέρα θα γράψουμε  και για αυτήν!

Πάμε πια και στις σημερινές μας στοιχηματικές προβλέψεις, στη Stoiximan, με Super league one (!) να παίζει όλη – είπαμε – στο φινάλε της κανονικής της διάρκειας την ίδια ώρα, στις 7 το βραδάκι, με το μπέρδεμα να επιτείνεται λοιπόν έτσι σε αυτήν. Εγώ λοιπόν λέω να ξεκινήσουμε με την (είπαμε αγαπημένη μας)  Super League 2 και στο Δόξα Δράμας – Ξάνθη “διπλό”, πάμε στο ΟΦΙ –  Παναχαϊκή άντερ και τέλος στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ γκολ – γκολ! Ουφ…. Αυτά και για σήμερα! Καλό ταμείο, καλή Κυριακή, Καλή Σαρακοστή, καλή  Καθαρά Δευτέρα αύριο, προσοχή σας παρακαλώ (συνέχεια) πάρα πολύ με τον άτιμο κορονοϊό, από τον οποίο (δυστυχώς), δεν το κόβω πια να ξεμπερδεύουμε εύκολα. Καλημέρααααααααα