Hi guys, πως μου είστε και σήμερα, Δευτέρα; Καλή εβδομάδα, μία ανάσα ξανά χθες από ένα νέο  3 στα 3, ας όψεται (ξανά) ο Μανόλης, που ξέρανε τον Άκη και τον Άρη στο (πάλαι ποτέ) θρυλικό Χαριλάου, με 3 τεμάχια, μας έσπασε έτσι το άντερ και μάλιστα νωρίς, μας ξενέρωσε από πολύ γρήγορα δηλαδή, από τις 5 παρά το απόγευμα και μας έστειλε στον κουβά, παρά τους δύο “άσσους” μας (τους αχρήστευσε παρακαλώ), στην Ξάνθη και στο Καραϊσκάκη το βράδυ! Ακούς εκεί τώρα 3 τεμάχια ο  Μανόλης μέσα στην Θεσσαλονίκη επί του Άρη, θα τρελαθώ…

Και βέβαια στη συνέχεια, ο τεράστιος Χιμένεθ πήρε πολύ τα επάνω του, ψήλωσε απότομα, δηλώνοντας ευθαρσώς μετά καπάκι στην κάμερα ότι: “Γράφουν ανοησίες και ψέματα”, οι δημοσιογράφοι δηλαδή που μετέφεραν τις δηλώσεις του ύστερα από την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας, πως οι παίκτες του δεν μπορούν να παίξουν καλύτερα στην ΑΕΚ, τόσο μπορούν τόσο παίζουν, τόνισε… Φυσικά στη συνέχεια έκανε και αυτός κωλοτούμπα, γύρισε αλλιώς το μπιφτέκι, μπας και σώσει καμία εβδομάδα παραπάνω το (χαμένο) κεφάλι του στην Ένωση.

Και εννοείται πως κανένας (ακόμη) δεν τόλμησε να τον ρωτήσει, γιατί τα είπε όλα αυτά και αν είναι έτσι γιατί δεν παραιτείται από την ομάδα, ειδικά μετά από αυτά που δήλωσε και αφού είναι έτσι πως αυτοί οι ίδιοι παίκτες διέλυσαν μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης χθες τον Άρη; Μήπως δηλαδή είναι άλλος… αυτός ας πούμε, το πρόβλημα στον Δικέφαλο του Βορρά;  Λέμε μήπως; Για την ακρίβεια μήπως και αυτός είναι το “κιτρινόμαυρο” πρόβλημα, εδώ και κάτι χρόνια πια.  Δυστυχώς όμως αυτή είναι (κυρίως) η σύγχρονη δημοσιογραφία, αυτή που διδάσκεται και στις… σχολές τους!

Ακούω, γράφω, παρουσιάζω, δείχνω και πάνω απ’ όλα δεν μιλάω, δεν σχολιάζω τίποτα! Όπως και αυτά είναι και τα μέτρα τήρησης του Υγειονομικού μας Πρωτοκόλλου και στα γήπεδα (και) της Γ’ Εθνικής. Τα οποία (βεβαίως) προφανώς επιτρέπουν την είσοδο στις εξέδρες διάσημων μαγείρων και  των συνοδών τους. Είπαμε, κεκλεισμένων των θυρών! Αυστηρά. Για όλους (προφανώς πάντα) τους υπόλοιπους! Και now στα σημερινά μας ματσάκια στο στοίχημα στην bet365: ΠΑΣ Γιάννινα  – Λαμία άντερ, Πάφος – Ερμής Αραδίππου άντερ  και τέλος Κιέβο – Πίζα (Β’ Ιταλίας), άντερ και εδώ! Φιλιά!