χατζηγεωργιου-προγνωστικα-091022

Καλημέρα σε όλους και σε όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Συνεχίζουμε το “νικηφόρο” σερί μας, μετά και τη νίκη του Ολυμπιακού χθες στο άδειο ΣΕΦ επί της Ζαλγκίρις Κάουνας με 90-80, κι έτσι πήραμε το combo 1 και over… Πάμε στοίχημα όμως ότι αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με κάτι που κάποτε κρατούσε “στο πόδι” όλους τους μπασκετικούς, όχι μόνο την πόλη της Θεσσαλονίκης και τους πολίτες της.

ΠΑΟΚ Άρης Προγνωστικά

Η “Μπασκετομάνα” επί ποδός, λοιπόν, σε έναν αγώνα ΠΑΟΚ-Άρη (19:15, “Παλατάκι”, ΕΡΤ-3) που μπορεί να μην κρίνει τίτλους, όπως παλιά, όμως έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και τη δική του σημειολογία. Αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ καίγεται, αφού έχει μείνει πίσω σε Ελλάδα και Ευρώπη και σίγουρα η δίψα της νίκης έρχεται για ψυχολογικούς λόγους να δυναμώσει, κι όχι τόσο για βαθμολογικούς.

Άλλωστε είμαστε ακόμη στη 2η αγωνιστική και όλοι γνωρίζουν ότι μέχρι τέλους της χρονιάς, πάλι όργια θα μας απασχολούν, οπότε το βαθμολογικό άγχος ας πάει λίγο πιο πίσω. Εκείνο που μετράει είναι αυτή τη στιγμή η βελτίωση μέσα στο παρκέ. Κι αυτό καλούνται να δείξουν και οι δυο ομάδες, ιδίως ο ΠΑΟΚ που έπαιξε στο Περιστέρι ένα καλό πρώτο ημίχρονο και μετά “χάθηκε” απ’ τα λάθη των παικτών του.

Ας δούμε όμως τι γίνεται και στοιχηματικά. Πολλοί λένε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί, το ίδιο λένε και οι στοιχηματικές εταιρίες, αλλά εμείς λέμε να πάμε κόντρα στο “ρεύμα” και να πούμε ότι ο Άρης θα διεκδικήσει τη νίκη που πληρώνει 2,81 στη Stoiximan. Οι πιο συντηρητικοί μπορούν να καλυφθούν λίγο στο +4.5 υπέρ του Άρη…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:15 ΠΑΟΚ- ΄Άρης |2 (2,81@Stoiximan)