χατζηγεωργιου προγνωστικα στοιχηματοσ 170922

Καλημέρα σε όλους, χθες πάλι πήγαμε καλά, αφού βγήκε η επιλογή μας για τον άσο του Περιστερίου σε συνδυασμό με το Over 157,5 πόντων, που πλήρωσε σε απόδοση 2,22. Σήμερα θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με την πρεμιέρα του Ελληνικού πρωταθλήματος, όπου ο Άρης, στις 16:00, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο “Nick Galis Hall”, όπου πάμε στοίχημα ότι θυμάστε πόσο σπουδαίες “μάχες” γινόταν όλα αυτά τα χρόνια ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Άρης – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Πέρσι ο Παναθηναϊκός έχασε στο “θρυλικό” Παλέ, εκεί όπου έχουν γίνει μεγάλες “μάχες” και είναι βέβαιο μετά τη βελτιωμένη εμφάνιση του στην Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ, στο ΟΑΚΑ, παρά την ήττα, θα επιδώξει να μην πέσει πάλι “στη μαύρη τρύπα”.

Έτσι ονομάζουν οι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης την θρυλική έδρα τους, όπου ακόμη και τώρα, στα “κάτω” του Άρη, έχει “ρουφήξει” αρκετούς μεγάλους του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ελπίζουν πως ο περσινός άθλος του Καστρίτη, που παραμένει, και του Χάνλαν (32 πόντοι, πήγε στην Κίνα) θα επαναληφθεί, κι ας μην έχει μεγάλη σχέση η περσινή, πολύ καλή, όπως αποδείχθηκε μετέπειται, ομάδα.

Απ’ την πλευρά του ο ΠΑΟ μη έχοντας τον Αμερικανό Ουόλτερς φαίνεται να δυκολεύεται οργανωτικά, όμως και χωρίς αυτόν, πάλεψε σκληρά με τη Ρέαλ μεσοβδόμαδα για την Ευρωλίγκα και φαίνεται πως θέλει να συνεχίσει αυτή τη βελτίωση και σήμερα.

Οι γηπεδούχοι περιμένουν την… “τελευταία στιγμή” για να δουν αν θα μπορέσει να παίξει ο Βασίλης Καββαδάς, που υπέστη διάστρεμμα χθες, ενώ για τον Ουόλτερς τα είπαμε παραπάνω.

Ο ΠΑΟ κρατά την τύχη του αγώνα στα χέρια του, έχοντας περισσότερες λύσεις και απ’ τον πάγκο, γι’ αυτό και θα πάμε με την επιλογή 2 και Under 154.5 που πληρώνει 2.05 στη Stoiximan.

Παράλληλα οι τολμηροί μπορούν να δοκιμάσουν και το “Άρης πρώτος στους 20 πόντους”, το “Νότε κάτω από 17,5 πόντους”, αλλά και το “Ουίλιαμς under 1,5 τρίποντο”.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 Άρης – Παναθηναϊκός | 2 και Under 154,5 (2,05@Stoiximan)