Hi guys, πώς μου είστε, τι (μου) κάνετε; Εγώ πάντως είμαι, νιώθω super! Και πως να μην είμαι βέβαια, όταν χθες τσίμπησα (again) ένα επικό 3 στα 3 και πλέον νομίζω πια πως έχω καταγίνει στις φοβερές (!) μου στοιχηματικές προβλέψεις, τείνω να γίνω και με την βούλα πλέον ο Μάντης Κάλχας των φτωχών, της ελληνικής μας στοιχηματικής showbiz! Yesterday λοιπόν,  ο Μάντης Κάλχας των φτωχών ευστόχησε στο όβερ του “Γεντί  Κουλέ“, στο γκολ – γκολ (!) του Περιστερίου και στο άντερ παρακαλώ των Ιωαννίνων, εκεί όπου δυστυχώς χάνουμε και τον αγωνιστή τον Λάζλο μας.

Η εκδίκηση του (χαριτωμένου μας) Ντάνι φίλες και φίλοι. Η κατάρα του νεανικού και πολυτάλαντου Πογιάτος διώχνει και τον δάσκαλο, τον καθηγητή  Μπόλονι από την μεγάλη, φορμαρισμένη  Πανάθα μας, η οποία φυσικά είναι η καλύτερη πελάτισσα του  πάλε ποτέ Άγιαξ της Ηπείρου μας. Και θα γυρίσει πίσω ο Γιαννάκης ο Αναστασίου, διαβάζω. Επιστροφές – καταστροφές και εδώ! Εδώ (again) θα μου πείτε, ο έτερος, ανερχόμενος, ο τιτάνας μας ο Μανόλης Χιμένεθ γύρισε για 4η φορά στην Ένωση, δεν θα έρθει για 2η ο Τζων ο Αναστασίου στον Βάζελο; Θα τρελαθώ!!!

Εν τω μεταξύ (επιτέλους πια)  “φάγαμε” χθες και τον επίσης σπουδαίο – και (επίσης) φορμαρισμένο, εννοείται αυτό – Γιωργάκη Σίμο από τον ΟΦΗ, που συμπλήρωσε το παγκρήτιο ρεκόρ των οκτώ ηττών σε οκτώ συνεχόμενα  ματς, όμως και εδώ έχουμε (θυμίζουμε) έτοιμο δίπλα του τον Νικόλα Νιόπλια, ο οποίος, από γενικός αρχηγός τώρα να γίνει ξανά προπονητής και αυτός! Καλά ρε παιδιά, αφού τους διώχνετε, τους διώξατε κάποτε ως αποτυχημένους, τώρα γιατί  (όλοι σας) τους ξαναφέρνετε; Προφανώς για να ξαναποτύχουν! Είπαμε, μόνο στο Ελλάντα όλα αυτά και πουθενά αλλού

Τέλος πάντων  και για να μην ξεχνιόμαστε, ο μόνος πλέον που μας έχει ξεφύγει – τουλάχιστον μέχρι τώρα – από την αρχή της χρονιάς απ’ όσους είχαμε βάλει στο κάδρο, είναι ο Άκης ο Μάντζιος! Ας όψεται όμως εδώ ο Χουλιανάκος μας ο Κουέστα.  Είπαμε, αυτός φταίει που αποκλειστήκαμε από τον Θρύλο! Πάμε τώρα στα σημερινά μας ματσάκια για το στοίχημα στην bet365. Έχουμε και λέμε: Παναιτωλικός – Βόλος άντερ, ΠΑΟΚ – Άρης άντερ επίσης  και τέλος και για today, Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γκολ – γκολ!  Αυτά! Καλημέρα, σας φιλώ όλες και όλους!!!