Hi guys, πώς μου είστε, τι μου κάνετε και σήμερα Κυριακή, όλα καλά; Πρώτη νομίζω αποτυχία, ή καλύτερα μη απόλυτη επιτυχία μας χθες στις “μικρές” (όπου “μικρές”, εννοώ βέβαια τις προβλέψεις μας στις κατηγορίες μας, SL2, FL και Γ’ Εθνική) ελληνικές μας προβλέψεις στα φοβερά (!) πάντα προγνωστικά στοιχήματος μας, καθώς μας τα χάλασε η Super League 2, την οποία βέβαια, ειδικά πλέον στο φινάλε και των play off – out, τώρα είναι που – κυριολεκτικά –  δεν την πιάνεις, δεν τους πιάνεις όλους αυτούς εκεί τους Τιτάνες μας (της SL2), πουθενά!

Έτσι κι’ αλλιώς όμως στα play out, όπως και τα play off, όλα θα κριθούν στο φινάλε τους, στην ερχόμενη τελευταία τους αγωνιστική δηλαδή.  Με γνώμονα λοιπόν αυτή (την τελευταία αγωνιστική) παίχθηκαν το Σάββατο τα παιχνίδια της ουράς, με Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκη και Τρίκαλα, να ρίχνουν την τελευταία τους ζαριά σε δύο ημέρες, την ερχόμενη Τρίτη δηλαδή, με την “μητέρα των  μαχών” να είναι φυσικά το Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας. Οι Δραμινοί θέλουν παρακαλώ μόνο το “διπλό” για να μείνουν στην κατηγορία, κόντρα στον αδιάφορα βαθμολογικά Γιώργο Μπάρλο

Τώρα στα λοιπά μας, με την παρωδία των πλέι οφ της Super League, πέρα από το νέο χώσιμο του Αλέξη μας στον ΠΑΣ Γιάννενα και στον Χριστοβασίλη – με το οποίο επίσης φυσικά, ουδείς ξανά ασχολήθηκε σοβαρά –  τίποτα άλλο δεν χρήζει προσοχής και ανάλυσης και έτσι το μόνο (άλλο) που ξεχωρίζω από χθες μέχρι σήμερα, είναι βέβαια το υπέροχο, επικό βιβλίο του Περιφερειάρχη (Αττικής),  της καρδιάς μας, του κορυφαίου μας  Γιώργου Πατούλη,  με τίτλο: “Τίποτα δεν ήταν εύκολο – Η ηρωίδα μάνα μου“!  Θεϊκό, μοναδικό, συγκινητικό, πραγματικά υπέροχο!!!

Με μία ειδοποιό διαφορά όμως. Για εμάς όλους τους αμέτρητους φαν του, ο πρώτος, ο πραγματικός ήρωας είναι-ήταν πάνω απ’ όλα ο Γιώργος μας! Η  αξιαγάπητη, αείμνηστη θυμίζουμε πια,  μαμά του έτσι, μετά. Και νομίζω πως (και) σε αυτό συμφωνούμε όλοι μας. Γρήγορα now και στις σημερινές μας προβλέψεις στο στοίχημα. Και (βέβαια) θα ξεκινήσουμε και πάλι από τη Μαύρη Θύελλα. Επισκοπή – Καλαμάτα άντερ,  Ένωση Άνθειας ΑριστείνουΑετός Ορφανού “διπλό” και τέλος Τότεναμ – Γουλβς  άντερ. Αυτά και για σήμερα! Καλημέρα, καλό ταμείο! Σας φιλώ όλες και όλους!