Hi guys, πώς μου είστε και today, τι μου κάνετε σήμερα Δευτέρα. Καλή εβδομάδα φυσικά κλπ! Στις φοβερές (!) μας τώρα στοιχηματικές χθεσινές μας προβλέψεις, αφού κάναμε again πάρτι στις “μικρές”  μας επαγγελματικές κατηγορίας, στη συνέχεια την πατήσαμε βέβαια… ανοικτά στο Λέστερ – Τότεναμ. Θα μου πείτε τώρα, βρήκες πάλι και εσύ ματς να ποντάρεις, αλλά οκ…   Περασμένα, ξεχασμένα πια και τώρα κοιτάμε… εμπρός, που λένε και στο χωριό μου, το (ξακουστό πάντα) Αρφαρά. Για να δούμε όμως   τι παίζει και σήμερα, καλά μου φιλαράκια!

Πάμε όμως πρώτα και πάλι στα δικά μας, τα ωραία, τα διαφορετικά. Βασικά έλεγα να ασχοληθούμε σήμερα κυρίως με την φιέστα των χιλιάδων (!!!) φιλάθλων της ΠΑΟΚάρας μας στον Λευκό Πύργο και βέβαια την τεράστια γαργάρα όλων τους να το σχολιάσουν έστω και λίγο πια, να το δουν αυτό, να μην κλείνουν άλλο τα μάτια, εν μέσω πάντα πανδημίας και του κορονοϊού, σε μία χώρα παρακαλώ με κοντά τα 3.000 κρούσματα ακόμη καθημερινά. Ελπίδα είπαμε καμιά σε τούτη την έρημη και δύστυχη  πατρίδα μας φίλες και φίλοι. Τουμπεκί σας λέω όλοι τους!

Πάμε όμως now και στο σημερινό μας μεγάλο και κεντρικό θέμα! Για την νέα φαεινή ιδέα λέω του Γιάννη μας, να “ξεθάψει” τον αγωνιστή τον Ιβάν Γιοβάνβιτς (!) για την Πανάθα μας! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά! Ο Ιβάν που είχε να δουλέψει από την εποχή  του… Φρούσου και του Κατσπάγια (!) στην Κύπρο μας.  Εγώ τελικά όντως πλέον το πιστεύω αυτό. Ποιο;  Ότι ο Γιάννης το κάνει για πλάκα ρε παιδιά. Πότε με τον Πογιάτος, πότε με τον Λάζλο, τώρα με τον Ιβάν. Έτσι για να κάνει χαβαλέ και να γελάει μετά μαζί μας! 100% σας λέω!!!

Με τον τρομερό (πάντα) λαό που Παναθηναϊκού μας και με εμάς δηλαδή που τσαντιζόμαστε και που τα παίρνουμε στο κρανίο μαζί του και με τις φοβερές – κουφές αυτές επιλογές του. Γιατί άλλη εξήγηση (τελικά) δεν υπάρχει. Τέλος. Τελεία και παύλα! Λέτε ρε, να πάει μετά (ο Γιάννης μας, τώρα που πιάσαμε και την Κύπρο λέω) πάντα και στον… Τιμούρ;;; Ωχ… Πάμε στα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος: Ένωση Παραλιμνίου ΑΠΟΕΛ “διπλό” , Χάρτμπεργκ – Αούστρια Βιέννης “άντερ” και τέλος Κιλμάρνοκ – Νταντί άντερ & εδώ! Σας φιλώ!!!