Προγνωστικά Λιγκ Καπ Αγγλίας

Προγνωστικά Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ολοκληρώνεται, με τις τρεις σημερινές αναμετρήσεις, η φάση των “16” του αγγλικού Λιγκ Καπ. Κλέβει την παράσταση το ντέρμπι του Μάντσεστερ, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και οι συναντήσεις σε Λονδίνο και Σαουθάμπτον. Θυμίζουμε ότι οι αναμετρήσεις είναι νοκ-άουτ κι ότι σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι.

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι (26/10, 21:45): Κόντρα συμπολιτών στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, με αμφότερες τις αντιπάλους να βρίσκονται σε θετικό mood. Από ζευγάρι νικών με σκορ 1-0 προέρχεται η Γουέστ Χαμ (επί Κρίσταλ Πάλας εκτός κι επί Σάντερλαντ εντός), ενώ η Τσέλσι συμπλήρωσε τριάδα διαδοχικών τριπόντων με ανέπαφη εστία, με αποκορύφωμα το εμφατικό 4-0 της Κυριακής επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το αμφίσκορο μας φαντάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.62 @ Stoiximan)

Σαουθάμπτον – Σάντερλαντ (26/10, 21:45): Με το βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να φύγει η Σαουθάμπτον την Κυριακή από το “Ιτιχάντ” (1-1 με Σίτι), ενώ η Σάντερλαντ έδωσε συνέχεια στην… πορεία υποβιβασμού, χάνοντας με 1-0 στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Σαφώς ανώτερο το σύνολο που διαθέτουν οι “άγιοι”, στον αντίποδα οι “μαυρόγατες” εμφανίζουν τελευταία και επιθετικό πρόβλημα. Θα πάμε με το NG.

Προγνωστικό: NG (1.73 @ Stoiximan)

Μάντσεστερ Γιουν. – Μάντσεστερ Σίτι (26/10, 22:00): Η λογική λέει ότι Μουρίνιο και Γκουαρδιόλα θα παρατάξουν τις ομάδες τους με πλήθος αλλαγών στο σημερινό ντέρμπι. Βέβαια, η πρόκριση αποτελεί ξεκάθαρα και θέμα γοήτρου για αμφότερες. Από το ηχηρό “χαστούκι” του “Στάμφορντ Μπριτζ” προέρχεται η Γιουνάιτεντ (4-0 από Τσέλσι), από νέα γκέλα προέρχεται η Σίτι (1-1 με Σαουθάμπτον εντός). Βλέπουμε πολλά γκολ στο ντέρμπι.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.00 @ Stoiximan)