Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδας: Συνέχεια σήμερα στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου, όπου συμμετέχουν ομάδες από Σούπερλιγκ και Φούτμπολ Λιγκ.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη (26/10, 15:00): Με σούπερ ψυχολογία αμφότερες οι ομάδες, οι οποίες προέρχονται από δύο διαδοχικές νίκες στο πλαίσιο της Σούπερλιγκ. Θα πάμε με τους γηπεδούχους, καθώς αναμένεται να παραταχθούν με βασική ομάδα και το Κύπελλο πάντα αποτελεί στόχο τους.

Προγνωστικό: Άσσος (2.17 @Stoiximan)

Πανιώνιος – Λεβαδειακός (26/10, 15:00): Πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 ο Πανιώνιος κόντρα στην ΑΕΚ, σήμερα επιστρέφει στην έδρα του για να υποδεχτεί τον Λεβαδειακό, που έρχεται απ’ το εντός έδρας 2-1 επί του Παναιτωλικού. Πιο ποιοτική ομάδα οι γηπεδούχοι, αναμένεται να ενδιαφερθούν περισσότερο για το Κύπελλο.

Προγνωστικό: Άσσος (1.71 @Goalbet)

ΠΑΟΚ – Λάρισα (26/10, 17:15): Σε αναζήτηση αντίδρασης είναι ο ΠΑΟΚ μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από Καραμπάγκ και Ολυμπιακό για Γιουρόπα Λιγκ και πρωτάθλημα αντίστοιχα. Είναι μια ομάδα που βγάζει φάσεις, λογικά δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη Λάρισα, που αναμένεται να παίξει με πολλές αλλαγές και δεν είναι σίγουρο ότι θα δώσει σημασία στο Κύπελλο.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.80 @Betshop)

Ατρόμητος – Παναιτωλικός (26/10, 17:15): Σε σούπερ φόρμα ο Ατρόμητος, που πέρασε και απ’ την έδρα του Ηρακλή και έφτασε τους 10 πόντους στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0). Υποδέχεται τον Παναιτωλικό, που έρχεται απ’ το εκτός έδρας 2-1 απ’ τον Λεβαδειακό και θέλει να είναι πιο ανταγωνιστικός στο Κύπελλο, σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, όπου είχε απογοητεύσει.

Προγνωστικό: Χ2 (1.75 @Magicbet)

Ολυμπιακός – Πλατανιάς (26/10, 19:30): Τέσσερις διαδοχικές νίκες συμπλήρωσε ο Ολυμπακός, που πήρε και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (2-1). Υποδέχεται με πολλές αλλαγές τον Πλατανιά, που δεν έχει σκοράρει στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2) και δεν αναμένεται να δώσει ιδιαίτερο βάρος στην αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Άσσος + Over 2,5 (1.75 @Interwetten)