Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας. Ντέρμπι στη Γένοβα, ντέρμπι και στο Μιλάνο, με τη Μίλαν να υποδέχεται τη Γιουβέντους.

Σαμπντόρια – Τζένοα (22/10, 19:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Σαμπντόρια, η οποία προέρχεται από δυο σερί ισοπαλίες μετά και τις τέσσερις διαδοχικές ήττες που υπέστη. Παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και θέλει τη νίκη για να ανέβει πιο ψηλά. Με μια νίκη και τρεις ισοπαλίες, η Τζένοα παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, σερί στο οποίο θέλει να δώσει συνέχεια σήμερα. Όπως στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, έτσι και σήμερα, δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Stoiximan)

Μίλαν – Γιουβέντους (22/10, 21:45): Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Μίλαν, η οποία παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, όπου και μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Το αήττητο αυτό σερί της, την έχει φέρει και στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την πλευρά της, η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους, προέρχεται από ένα νικηφόρο σερί έξι αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, μετά και την ήττα που υπέστη στο τελευταίο παιχνίδι της στο Μιλάνο, κόντρα στην Ίντερ (2-1). Αναμένουμε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση και επιλογή μας είναι το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Goalbet)