Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 19:30.

Ανόβερο – Χάιντενχαϊμ (02/12, 19:30): “Χέρι – χέρι” πηγαίνουν μέχρι στιγμής οι δυο ομάδες, που βρίσκονται σε 3η και 4η θέση αντίστοιχα, έχοντας από 25 βαθμούς. Αμφότερες παίζουν ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο, έτσι θα πάμε με το γκολ εκατέρωθεν που μοιάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Magicbet)

Σεντ Πάουλι – Καϊζερσλάουτερν (02/12, 19:30): Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν μαζέψει μόλις έξι βαθμούς και λογικά δεν θα τη “γλιτώσουν”. Τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες ο απολογισμός της “Λάουτερν” στα πέντε τελευταία, έχει καλή ευκαιρία να διευύνει το σερί της. Θα την εμπιστευτούμε.

Προγνωστικό: 2 (2.60 @ Magicbet)

Καρλσρούη – Γκρόιτερ Φιρτ (02/12, 19:30): Μια ισοπαλία και τρεις ήττες ο απολογισμός των γηπεδούχων στα τέσσερα τελευταία, τρεις νίκες και δυο ήττες αυτός των φιλοξενούμενων.Αμφότερες οι ομάδες παρουσιάζουν μεγάλα αμυντικά κενά, έτσι οδηγούμαστε στην επιλογή των πολλών τερμάτων.

Προγνωστικό: Over 2.5 γκολ (2.20 @ Magicbet)