Υποχρεωμένη να ρισκάρει η Ουέσκα

Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Πήγαμε πολύ καλά την Τετάρτη, στο φινάλε των προκριματικών, καθώς βγήκαν αμφότερα τα καλοπληρωμένα G/G σε Ελλάδα – Γεωργία και Αγγλία – Πολωνία. Ελπίζουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος να μας πάνε και πάλι στο ταμείο!

Λεβάντε – Ουέσκα Προγνωστικά

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις με την αναμέτρηση Λεβάντε – Ουέσκα για την 29η αγωνιστική της Α’ Ισπανίας. Οι γηπεδούχοι είναι άνετοι, στο +12 απ’ τη γραμμή υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι υπό πίεση, καθώς τα περιθώρια γι’ αυτούς πλέον στενεύουν, είναι στο -4 απ’ το όριο της παραμονής.

Η Λεβάντε δεν έχει άγχος, παίζει εντός έδρας, είναι καλύτερη ομάδα. Στον αντίποδα, η Ουέσκα «καίγεται», έχει τρομερή πίεση για το αποτέλεσμα, αυτό την αναγκάζει να ρισκάρει περισσότερο σε τέτοιου είδους παιχνίδια κόντρα σε βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες. Αμφότερες οι ομάδες μπορούν να βρουν γκολ, επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.75 στην Goalbet.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

22.00 Λεβάντε – Ουέσκα Goal/Goal (1.75 @ goalbet)

Αριστοτέλης Σαββίδης
Αριστοτέλης Σαββίδης

Μπήκα στον κόσμο του στοιχήματος το 2012. Έκτοτε έγραψα αρκετά χιλιόμετρα με το Betarades.gr, για να έρθει μερικά χρόνια αργότερα το Bethome.gr. Σε πιο προσωπικό ύφος, με την ευχέρεια να προσεγγίσουμε οποιαδήποτε θεματολογία, κάθε ημέρα έχουμε τη δυνατότητα να μιλάμε για αθλητισμό, στοίχημα και οτιδήποτε μας προκαλεί ενδιαφέρον. Απ’ αυτήν εδώ τη διαδικτυακή θέση, θα διαβάσετε προτάσεις, εκτιμήσεις, ειδήσεις και απόψεις, όχι μόνο στοιχηματικού περιεχομένου. Ουδείς αλάνθαστος, θα κάνουμε και «γκέλες», πάντα όμως με επαγγελματισμό και συνέπεια. Να μην ξεχνάτε ότι το στοίχημα είναι χόμπι. Εκτός αν είστε απόγονος του Κάλχα ή έχετε κάποιου είδους συμφωνία με τον Ύψιστο.