Υπερβολική απόδοση για φορμαρισμένη ενδιαφερόμενη

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Καθόλου καλή η χθεσινή μέρα, δεν επιβεβαιώθηκε καμία από τις δύο επιλογές μου. Σήμερα θα ασχοληθώ μόνο με ένα παιχνίδι όσον αφορά στο στοίχημα.

Και αυτό είναι από την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, εκεί που οι περισσότερες ομάδες έπαιξαν χθες και σήμερα αγωνίζονται ορισμένες ακόμη, έχοντας το πλεονέκτημα να γνωρίζουν τι ακριβώς θέλουν και χρειάζονται για να πλησιάσουν τους στόχους τους.

Κρουζέιρο – Οπεράριο Προγνωστικά

Η Κρουζέιρο θέλει έναν βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά ίσως να μην χρειαστεί ούτε αυτός. Αυτή τη στιγμή είναι στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Οπεράριο έχει τρεις σερί νίκες, τέσσερις στα πέντε τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει, κάνοντας την ύστατη προσπάθεια να διεκδικήσει άνοδο. Μάλιστα αν κερδίσει το σημερινό παιχνίδι, θα πλησιάσει στο -2 από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις ανόδου, έχοντας μπροστά της τις CSA, Ζουβεντούδε. Και το πρόγραμμα αυτών των τριών ομάδων, στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές, είναι τέτοιο που μπορεί να ονειρεύεται. Φτάνει να κερδίσει σήμερα… Η Κρουζέιρο δεν είναι στα καλύτερα της, υπάρχουν και οικονομικά προβλήματα, ίσως όλα αυτά οδηγήσουν στη νίκη των φιλοξενουμένων. Και σε κάθε περίπτωση πληρώνει αρκετά καλά το διπλό μίας ενδιαφερόμενης και φορμαρισμένης ομάδας. Το διπλό της Οπεράριο σε απόδοση 3,53 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

02:30 Κρουζέιρο – Οπεράριο 2 (3,53 @ Betshop)

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…