Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Πολύ κακό το Σάββατο, καμία από τις επιλογές μου δεν επιβεβαιώθηκε, ούτε ένα από τα τρία διπλά μου. Σήμερα θα αλλάξω τακτική και θα πάω για το colpo grosso που λένε και οι φίλοι μου οι Ιταλοί. Φυσικά μένω πιστός στις πεποιθήσεις μου και θα ασχοληθώ με αγγλικά πρωταθλήματα, τα οποία γνωρίζω καλύτερα. 

Πάμε να δούμε τις επιλογές μου από το σημερινό πρόγραμμα, όπου παίζουν κανονική, εμβόλιμη, αγωνιστική, οι δύο μικρές κατηγορίες της χώρας. Και με αυτές σκοπεύω να ασχοληθώ. 

Κρόουλι – Νοτς Κάουντι Προγνωστικά

Η Κρόουλι δείχνει σε φόρμα, αφού έχει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια και πλησιάζει τις θέσεις που οδηγούν στα play off.  Από την άλλη μεριά η Νοτς Κάουντι παραπαίει αγωνιστικά, ειδικά μετά την αποχώρηση του προπονητή της, που πήγε σε μεγαλύτερη ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι πώς έχει τέσσερις σερί ήττες, εφτά στα εννιά τελευταία. Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με τη μεριά των γηπεδούχων, αξίζει το ποντάρισμα στον άσο της Κρόουλι, στο 2, 90 στην Fonbet

Τσέστερφιλντ – Όξφορντ Σίτι Προγνωστικά

Εδώ έχουμε την κλασική περίπτωση κόντρας πρωτοπόρου με ουραγό στη Νάσιοναλ Λιγκ. Έχω γράψει επανειλημμένα πώς σε ανάλογες περιπτώσεις, γίνονται πολλές φορές “κηδείες” από τους ουραγούς. Πόσο μάλλον όταν το παιχνίδι είναι σχεδόν αδιάφορο βαθμολογικά. Η Τσέστερφιλντ είναι στο +20 από την δεύτερη θέση, θα ανέβει σίγουρα ως πρωταθλήτρια, ενώ η Όξφορντ Σίτι θα υποβιβαστεί. Αλλά η Τσέστερφιλντ πριν λίγες μέρες έχασε εκτός έδρας με 4-1 από την Φάιλντ. Και σε αυτές τις κατηγορίες δεν νοείται τόσο μεγάλη απόδοση όσο προσφέρεται το διπλό της Όξφορντ Σίτι. Φυσικά πρόκειται για τα λεγόμενα σημεία – “βόμβα”. Και αναλόγως οφείλει να αντιμετωπιστεί η συγκεκριμένη επιλογή. Διπλό υψηλού ρίσκου της Όξφορντ Σίτι στο 17,00 στην Fonbet

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα. 

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Κρόουλι – Νοτς Κάουντι 1 (2,60 στην Fonbet)

21:45 Τσέστερφιλντ – Όξφορντ Σίτι 2 (17,00 στην Fonbet)