Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Και οι επιλογές της Τρίτης από την Βραζιλία πήγαν πολύ καλά, επιβεβαιώθηκαν και οι δύο άσοι, έγινε άλλο ένα 2/2. Σήμερα δεν γίνονται πολλά παιχνίδια στη Βραζιλία, αλλά και πάλι έχω μία επιλογή για στοίχημα.

Και επειδή δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με τα προκριματικά του Europa Conference League, της νέας διοργάνωσης που ξεκινάει απόψε, θα γράψω λίγα περισσότερα πράγματα για το μοναδικό παιχνίδι που θα προτείνω, αφού πρόκειται για μία πιθανή ισοπαλία, μία επιλογή που για πολλούς είναι αιρετική.

Σαπεκοένσε – Κορίνθιανς Προγνωστικά

Στο ποδόσφαιρο τρία είναι τα πιθανά αποτελέσματα, κάτι που σημαίνει πώς αρχικά έχουν 33,3% πιθανότητες να εμφανιστεί το καθένα. Από εκεί και πέρα οι αποδόσεις βγαίνουν ανάλογα με τις πιθανότητες που αξιολογεί ο εκάστοτε oddsmaker (αυτός που βγάζει τις αποδόσεις σε κάθε στοιχηματική εταιρία) που υπάρχουν για να έρθει το κάθε αποτέλεσμα. Ο προσωπικός μου τρόπος να ποντάρω, έχει να κάνει με τη μελέτη των στατιστικών και του τι έχουν κάνει οι ομάδες στα πρόσφατα παιχνίδια τους και όχι με τις φανέλες τους ή τα ονόματα τους. Όταν λοιπόν η Σαπεκοένσε έχει 4 Χ σε εννιά αγωνιστικές, σημαίνει πώς το 44.4 % των αγώνων της (4/9) λήγουν ισόπαλα. Και με την Κορίνθιανς να έχει 5 Χ σε εννιά αγώνες, δηλαδή το 55,5% των αγώνων της (5/9) λήγει ισόπαλο, όταν η ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι προσφέρεται σε τιμή 3,10, σημαίνει πώς κρίνεται ότι έχει πιθανότητα να εμφανιστεί 32,2%! Δεδομένων των στατιστικών των δύο ομάδων λοιπόν, έχει φοβερή αξία το ποντάρισμα στο Χ σε απόδοση 3,10 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

03:00  Σαπεκοένσε – Κορίνθιανς Χ (3,10 @ Betshop)