Τείνει να καθιερωθεί η παύση της Δευτέρας. Το γεγονός ότι κάθε Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο από δουλειά και επιλογές, οδηγεί στην ανάγκη στοιχηματικής παύσης προκειμένου να έρθει και μια απαιτούμενη ανάσα.

Πέρασε λοιπόν το τριήμερο όπου χάθηκαν δύο επιλογές από τις συνολικά έξι στα προγνωστικά στοιχήματος. Στις λεπτομέρειες βάσει αποδόσεων υπήρξε ένα οριακό κέρδος και αυτό είναι που μετράει. Ίσως έκανα λάθος με το Goal/Goal στο Βόλος-ΠΑΟΚ αφού περίμενα να ανοίξει το παιχνίδι αλλά δεν περίμενα να ανοίξει μονόπλευρα. Για την Κυριακή είχα πει άλλωστε ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα αλλά μια πικρία έμεινε που δεν πήραμε το απόλυτο.

ΚΠΡ – Σουόνσι Προγνωστικά

Από τη σημερινή δράση στο κουπόνι του στοιχήματος θα επιλέξω ένα σημείο και μόνο. Στην Τσάμπιονσιπ έχουμε κάποιες αναμετρήσεις, οι οποίες προσδίδουν έστω και ελάχιστη «ποιότητα» σήμερα. Η ΚΠΡ υποδέχεται την Σουόνσι και θα ακολουθήσω τον άσο με απόδοση 2.25 στην Stoiximan.

Οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα αρκετά καλό σερί για τα δεδομένα της κατηγορίας. Έφτασαν τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες και πλέον βλέπουν με καλό μάτι την πρώτη δυάδα. Αν σκεφτούμε ότι η Φούλαμ έχει αποσπαστεί αρκετά τότε μένει μια θέση ακόμη αν και βρισκόμαστε πολύ μακριά από τα τελευταία… 100 μέτρα του πρωταθλήματος.

Το θέμα είναι πως η ΚΠΡ δεν έχει φτάσει τις τέσσερις νίκες με καλό ποδόσφαιρο. Για μένα μια ομάδα, η οποία νικά και στην κακή της ημέρα είναι πρωταθληματική. Αν έχει δηλαδή την ικανότητα να πάρει τους βαθμούς σε ματς, στα οποία ο ίδιος ο προπονητής της παραδέχεται ότι και η ισοπαλία θα είναι θετική, τότε κάτι καλό γίνεται.

Η Σουόνσι από την πλευρά της είχε αρκετές αναβολές το προηγούμενο διάστημα. Επέστρεψε στις νίκες στο τελευταίο της παιχνίδι απέναντι στην Πρέστον και κάπως ήρθε η ανακούφιση όσον αφορά τη συγκομιδή των βαθμών. Το πρόγραμμα τις επόμενες 20 μέρες θα είναι πολύ δύσκολο και φορτωμένο. Δεν έχει το ρόστερ για να ανταπεξέλθει όμως το γεγονός ότι πετυχαίνει την ΚΠΡ σε μέτρια κατάσταση ανεβάζει την απόδοση του άσου.

Ουσιαστικά αυτό θέλω να εκμεταλλευτώ αφού το συγκρότημα του Μαρκ Γουόρμπαρτον είναι καλύτερο και πιο ποιοτικό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

ΚΠΡ – Σουόνσι 1 (2.25 Stoiximan)