αβραμιδης προγνωστικα στοιχηματοσ 230722

Μία ακόμη ευρωπαϊκή εβδομάδα αυτή που ξεκίνησε αφού έχουμε τους αγώνες ρεβάνς σε Τσάμπιονς Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ, λίγες ημέρες πριν μπουν τα πιο βαριά ονόματα, αυτά που τα γνωρίζουμε κάπως περισσότερο.

Η περασμένη εβδομάδα κύλησε εξαιρετικά από πλευράς προγνωστικών στο στοίχημα και αν τις “νεκρές” μέρες κινούμαστε σε αυτούς τους ρυθμούς τότε μόνο με αισιοδοξία μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον και μια απαιτητική σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες.

Αν κατορθώνουμε στις μισές προσπάθειες της εβδομάδας, να παίρνουμε το απόλυτο των επιλογών τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Για την ώρα πάμε να δούμε πως θα κυλήσουν οι σημερινές ρεβάνς.

Σουτιέσκα – Λουντογκόρετς

Παρακολούθησα τα 60 από τα 90 λεπτά του πρώτου αγώνα. Μια φλύαρη Λουντογκόρετς για ένα ολόκληρο ημίχρονο, η οποία είχε αρχίσει να ζει σε επανάληψη το ίδιο έργο με πέρυσι. Όταν δηλαδή σε αυτή τη φάση και πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, είχε δυσκολευτεί πολύ απέναντι σε ένας μικρότερης δυναμικότητας αντίπαλο.

Η Σουτιέσκα είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο. Έπαιζε με 5άδα στην άμυνα και οι γραμμές της είχαν μικρές αποστάσεις. Επέτρεψε ελάχιστες φάσεις μπροστά στην εστία της και επιθετικά δεν φάνηκε καθόλου απειλητική. Δεν την ενδιέφερε άλλωστε αλλά μεταξύ μας και να την ενδιέφερε δεν πιστεύω ότι είχε τρόπο να μεταφέρει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή.

Η Λουντογκόρετς βρήκε λύση από στατική φάση αρχικά και στο φινάλε του αγώνα έγραψε το 2-0 με συνεργασία δύο εκ των αλλαγών του προπονητή της. Η ρεβάνς δεν θα διαφέρει πολύ από αυτό που σας περιέγραψα. Η Σουτιέσκα θεωρητικά ψάχνει την ανατροπή όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχει και τον τρόπο να φτάσει σε αυτή.

Η Λουντογκόρετς θα περάσει στον επόμενο γύρο και πολύ πιθανό να το κάνει με μια ακόμη νίκη. Μια νίκη, η οποία θα έρθει λογικά με λίγα γκολ και βρίσκω ξανά αξία στο Under 2,5.

Καραμπάγκ – Λεχ Πόζναν

Αυτό το ματς ομολογώ ότι δεν κατάφερα να το παρακολουθήσω ολόκληρο αλλά είδα αρκετά αναλυτικά τα στιγμιότυπα. Οι δύο ομάδες δεν έδειξαν σε καλό σημείο ετοιμότητας. Η Λεχ Πόζναν μπορεί να πανηγύρισε τη νίκη όμως η εικόνα του αγώνα για τα πρώτα 30 λεπτά ήταν διαφορετική.  Η Κάραμπαγκ ήταν αρκετά κινητική, είχε τις ευκαιρίες της όμως δεν κατάφερε να της εκμεταλλευτεί.

Πάντως καμία από τις δύο δεν δημιούργησε με άνεση. Οι Πολωνοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ σε ένα κομβικό σημείο της αναμέτρησης και στη συνέχεια περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο. Μπορώ να πω ότι αυτό τους ενδιέφερε κιόλας από το 70 και έπειτα. Να κρατήσουν τη νίκη και με αυτήν κατάφεραν να ταξιδέψουν για την ρεβάνς.

Δεν ξέρω αν οι Αζέροι θα καταφέρουν να φτάσουν στην ανατροπή, όμως ξέρω ότι και αυτό το ματς θα κινηθεί σε χαμηλό τέμπο.

Προγνωστικά Στοιχήματος