προγνωστικα τενισ 170722

Μια εβδομάδα πέρασε σε ένα από τα τελευταία τουρνουά χόρτου του ATP tour, η σεζόν τένις σιγά-σιγά μεταφέρεται στη Βόρεια Αμερική και απόψε στις 9:30 ώρα Ελλάδος, ο Καζάκος Αλεξάντερ Μπούμπλικ θα αντιμετωπίσει, στον τελικό ενός εξαιρετικού ATP 250, τον Αμερικανό Μαξίμ Κρέσι, για τον τίτλο σε ένα παραδοσιακό τουρνουά της Αμερικής.

Αλεξάντερ Μπούμπλικ – Μαξίμ Κρέσι

Είναι κι οι δύο θεαματικοί τενίστες, εξαιρετικά επιθετικοί στο παιχνίδι τους, δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ μεταξύ τους και βρίσκονται σε απόσταση …ανάσας ο ένας από τον άλλον στην κατάταξη του ATP tour, μια που ο Κρέσι είναι στο νούμερο 41 και ο Μπούμπλικ στο νούμερο 42 της παγκόσμιας κατάταξης!

Είναι σίγουρο πως θα είναι ένα σούπερ επιθετικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο απ’ τους καλύτερους server στο τουρ, οι οποίοι προέρχονται από μια πολύ καλή περίοδο στην επιφάνεια του χόρτου. Μέχρι στιγμής ο Αμερικανός έχει κερδίσει τα 10 από τα 15 του παιχνίδια στην επιφάνεια και ο Καζάκος τα 20 από τα 32.

Ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία, – πιθανότατα – του τελικού, θα είναι οι άσοι, με τον Μπούμπλικ να έχει σερβίρει μέχρι στιγμής 49 στο Νιούπορτ ενώ, από την πλευρά του, ο Κρέσι είχε εξαπολύσει 22 από αυτούς στον προημιτελικό του αγώνα!

Αυτά που κυρίως μας έχουν δείξει οι δύο τενίστες στο Νιούπορτ είναι η έμφαση στο θεαματικό τένις, δυνατά service και trick shots, αλλά και πολλά double faults από τον Καζάκο, την ώρα που ο Γαλλοαμερικανός , που είναι εξίσου καλός server, είναι σαφώς καλύτερος returner και ελίτ παίκτης στο serve and volley παιχνίδι.

Προγνωστικά στοιχήματος.

Στοιχηματικά λοιπόν, ενδιαφέρον έχουν τα εξής: