Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους τους φίλους του Bethome. Ούτε η επιλογή της Κυριακής δικαιώθηκε, αφού η Χετάφε πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη στη σεζόν. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Απόψε θα ασχοληθώ με έναν αγώνα από την Νάσιοναλ Λιγκ της Αγγλίας και έναν από την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας.

Γουόκινγκ – Μπρόμλεϊ Προγνωστικά

Η Γουόκινγκ κέρδισε μετά από καιρό στον τελευταίο της αγώνα, ενώ είναι η μοναδική ομάδα της Νάσιοναλ Λιγκ που δεν έχει ακόμη ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Από την άλλη μεριά η Μπρόμλεϊ έφερε ισοπαλία στον τελευταίο αγώνα της έπειτα από εφτά σερί νίκες και μακριά από την έδρα της έχασε μόνο το πρώτο της παιχνίδι φέτος, με τρεις νίκες στα πέντε επόμενα! Μάλιστα αν κερδίσει τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια της, μπορεί να ανέβει ακόμη και στην κορυφή! Δεν θα έπρεπε να είναι αουτσάιντερ κατά τη γνώμη μου, το διπλό της Μπρόμλεϊ στο 2,64 στην Betshop.

Μπρούσκε – Ναούτικο Προγνωστικά

Από αυτήν την αναμέτρηση προκύπτει ένα από τα σημεία που έχουν αξία, δηλαδή βγαίνει από τα στατιστικά στοιχεία των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, περισσότερα από τα μισά εντός έδρας παιχνίδια της Μπρούσκε (10/16) και περισσότερα από τα μισά εκτός έδρας της Ναούτικο (11/16) έχουν λήξει ισόπαλα στο πρώτο ημίχρονο. Επομένως οποιοδήποτε ποσοστό άνω του 1,60 στο Χ ημίχρονο έχει σημαντική αξία. Πόσο μάλλον όταν το Χ στο ημίχρονο του Μπρούσκε – Ναούτικο προσφέρεται στο 2,05 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Γουόκινγκ – Μπρόμλεϊ 2 (2,64 @ Betshop)

00:00 Μπρούσκε – Ναούτικο  Χ ημίχρονο (2,05 @ Betshop)