τσαρλυ προγνωστικα 151123
Photo Credits: IMAGO / justpictures.ch

Για τον 9ο Όμιλο το Ισραήλ, αγωνίζεται σαν τυπικά γηπεδούχος στο “Πάντσο Αρένα” στην Ουγγαρία, της Ελβετίας.

Ισραήλ – Ελβετία: Φάνηκαν επηρεασμένοι στο Κόσοβο

Την περασμένη Κυριακή, έγινε φανερό πως ο πόλεμος έχει επηρεάσει σημαντικά την αγωνιστική κατάσταση των Ισραηλινών ποδοσφαιριστών. Σε ένα παιχνίδι που είχαν μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο, έχασαν εύκολα δίχως να είναι σε θέση να δώσουν μάχη, με 1-0 από το Κόσοβο, με xgoals 1,59-0,56. Τα πράγματα πλέον έχουν γίνει πολύ δύσκολα.

Στην πρώτη θέση του ομίλου βρίσκεται η Ρουμανία με 16 βαθμούς, ακολουθεί η Ελβετία με 15 και το Ισραήλ, βρίσκεται στους 11 βαθμούς. Το όπλο του, ήταν πως σε κανονικές συνθήκες, θα υποδεχόταν εντός έδρας την Ελβετία και την Ρουμανία και την τελευταία αγωνιστική θα έπαιζε στην Ανδόρα, πλέων τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τα παιχνίδια με Ελβετία και Ρουμανία θα τα δώσει στην Ουγγαρία.

Στόχος η πρώτη θέση

Για τους Ελβετούς, αποτελεί αποτυχία, που σε έναν τόσο εύκολο όμιλο, έχουν αρχίσει τόσο πολύ να καθαρίσουν την πρόκριση. Απρόσμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, γκολ που δέχτηκαν στο τέλος τους έχουν φέρει στην δεύτερη θέση, έστω με ένα παιχνίδι λιγότερο λίγο πριν μπούμε στον τελευταίο κύκλο αγώνων. Η αλήθεια είναι πως μοιάζει δύσκολο στα τρία παιχνίδια, που απομένουν, με Ισραήλ σε ουδέτερο, με Κόσοβο εντός και με Ρουμανία εκτός, να μην καθαρίσουν την πρόκριση.

Ο όμιλος όμως είναι βατός και μοιάζει σαν υποχρέωση, να έρθει και η πρώτη θέση. Η αποστολή του Ισραήλ, έχει 14 παίκτες που παίζει σε ομάδες που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα και δεν έχουν ρυθμό αγώνων, εδώ και ένα μήνα. Η εικόνα της ομάδας με το Κόσοβο, έδειξε πως έχει επηρεαστεί πολύ.

➡️ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τα άρθρα Ποδοσφαιρικής Ανάλυσης του Τσάρλυ τα βρίσκεις στο Betarades.gr!

➡️ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ο Τσάρλυ LIVE στο Betarades YouTube Channel (17:00 – 19:00)

Θα ήταν πραγματικά μέσα στο κόπλο, αν πέρναγαν με διπλό από το Κόσοβο, τελικά έχασαν το παιχνίδι, εύκολα. Όλα δείχνουν πως θα κλειδώσουν οι Ελβετοί με τους Ρουμάνους την πρόκριση και στο μεταξύ τους παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική στο Βουκουρέστι, θα παίξουν για την τιμή των όπλων, για την πρώτη θέση. Το διπλό στο 1,57.

Μακεδονικός – Λεβαδειακός: Το τρένο δεν σταματά

Παιχνίδια έχει και στην Super League 2. Ο Μακεδονικός, υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Το τρένο του Λεβαδειακού, δεν σταματά πουθενά. Το ρόστερ που διαχειρίζεται ο Νίκος Νιόπλιας, δεν έχει σχέση, με τα υπόλοιπα της κατηγορίας και πηγαίνει από νίκη σε νίκη, έχοντας δεχτεί μέχρι στιγμής μόλις 1 τέρμα.

7 νίκες σερί μετράει ο Λεβαδειακός, κάποια στιγμή θα σταματήσει, όμως το σωστό είναι να πηγαίνουμε με το σερί και όχι να ψάχνουμε πότε θα σταματήσει. Το διπλό του Λεβαδειακού, ξεκίνησε σε τιμές πάνω από 1,80 σε κάποιες εταιρείες, έχει πάρει την κάτω βόλτα, σε κάποιες παραμένει εκεί.

Προγνωστικά Στοιχήματος