τσαρλυ προγνωστικα 04-12-2023

Προγνωστικά πάμε στοίχημα από τον Τσάρλυ για τα παιχνίδια της Δευτέρας (04/12).

H Aταλάντα προέρχεται από τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη και ψάχνει αντίδραση, στο παιχνίδι με την Τορίνο. Η αλήθεια όμως είναι πως η εικόνα της είναι προβληματική. Στα τελευταία τρία δύσκολα παιχνίδια που έδωσε με Ίντερ εντός έδρας 1-2, με Ουντινέζε εκτός 1-1, με Νάπολι εντός 1-2, η Αταλάντα ήταν κατώτερη των προσδοκιών Συνολικά η ομάδα του Γκασπερίνι, φέτος δεν έχει την ταχύτητα την ένταση, που μας έχει συνηθίσει.

Η Τορίνο μετά από ένα αήττητο τριών παιχνιδιών έχασε χωρίς να δώσει μάχη, με κάτω τα χέρια και προβληματική εμφάνιση με 2-0 στην Μπολόνια. Δεν υπάρχει λοιπόν, φόρμα για να δικαιολογήσει, την επιλογή σημείου.

Τορίνο – Αταλάντα Προγνωστικά

Τα ρεκόρ που δείχνουν σημείο

Η Αταλάντα αγωνίζεται απο την αρχή του χρόνου, κάτω από τα πραγματικά της στάνταρ, απέναντι στην Τορίνο, που και φέτος δεν δείχνει δυναμική για να πετύχει κάτι σπουδαίο. Φαίνεται δύσκολο να εξασφαλίσει και μία θέση στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος.

Η Αταλάντα στα τρία τελευταία παιχνίδια που δεν έχει κερδίσει, έχει σκοράρει. Τρέχει ένα σερι με τρία κολλητά Goal Goal. Επίσης τα τελευταία τρία παιχνίδια που έχει κερδίσει η Αταλάντα, στην έδρα της Τορίνο έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες, οπως και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει στα τελευταία 6 Αταλάντα-Τορίνο. Οι εταιρείες με αυτά τα δεδομένα έχουν πολύ ψηλά το Goal Goal στο 1,95.

Θέλτα – Κάντιθ

Αδικείται απο την βαθμολογία η Θέλτα

Ο Μπενίτεθ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Η Θέλτα έχει να κερδίσει από την 1η Σεπτεμβρίου και σήμερα στον εντός έδρας αγώνα με την Κάντιθ, δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Η αλήθεια είναι, πως είναι άδικο που βρίσκεται σε τόσο μεγάλη πίεση. Η Θέλτα παίζει πολύ καλύτερα, από ότι δείχνουν τα αποτελέσματα της. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, ομάδα να πηγαίνει βάση xpoints τόσο χειρότερα από ότι αξίζει. Η Θέλτα έχει πάρει μόλις 8 βαθμούς, ενώ βάση των xpoints, αποτελέσματα που προκύπτουν, με βάση τα xgoals σε κάθε παιχνίδι θα έπρεπε να έχει 10 βαθμούς παραπάνω.

Με τον βαθμολογία που προκύπτει από τα xgoals θα έπρεπε να βρίσκεται στην 11η θέση. Η Κάντιθ, βρίσκεται στην 17η, θα έπρεπε να βρίσκεται στην 19η. Αν κερδίσει σήμερα η Θέλτα, θα φτάσει στην 16η θέση, Κάντιθ με Μαγιόρκα στους 11 βαθμούς και θα έχει το δικαίωμα να συνεχίσει. Κάποια στιγμή η γκίνια θα σπάσει. Ο άσος στο 1,58 καθώς παρότι η Κάντιθ, έχει τρεις περισσότερους βαθμούς απο την Θέλτα και οι εταιρίες, αξιολογούν, την πολύ καλύτερη εικόνα που βγάζει η ομάδα του Μπενίτεθ.

Προγνωστικά Στοιχήματα