Με αποκλειστικά ποδοσφαιρικά κριτήρια, η ¨αγία τριάδα¨ έχει οριακό προβάδισμα

real-madrid

Στα ΜΜΕ της Μαδρίτης επικρατεί ο φόβος, πως η UEFA, θα τιμωρήσει την Ρεάλ, για το πραξικόπημα που επιχειρήθηκε με ενορχηστρωτή τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Τίποτα δεν αποκλείεται, πιστεύω πάντως πως από την στιγμή που ζούμε στην εποχή του VAR, δεν είναι και πολλά τα περιθώρια για να αλλοιώσεις ένα παιχνίδι. Η επιλογή μου, θα γίνει με αυστηρά ποδοσφαιρικά κριτήρια. Έχει αποδειχθεί πως σε παιχνίδια ίσων μέτρων, με αντίπαλους που δεν έχουν την δυνατότητα να παίξουν σε πολύ πιο υψηλούς ρυθμούς από εκείνην, η τριάδα των Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρος είναι σε θέση να ορίσει τον ρυθμό και να βάλει αυτή τα δικά της θέλω στο γήπεδο. Οπότε είναι πολύ σημαντικό, που ο Ζιντάν θα έχει την αγία τριάδα στο γήπεδο.

Από την στιγμή που το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, μέχρι αποδείξεως του εναντίον, δεν φαίνεται να έχει κάποια superteam, η Ρεάλ έχει αυξημένη τύχη. Σε παιχνίδια οριακά και ίσων μέτρων η μάχη του κέντρου, μπορεί να κρίνει πολλά. Η Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρος έχουν έστω και οριακό  προβάδισμα από τους Καντέ, Ζορζίνιο, Μάουντ. Ο Μάουντ δίνεται στην επιθετική τριάδα στο 3-4-3, όμως στην πράξη, θα αναγκαστεί να πάρει τον ρόλο του τρίτου χαφ. Οι συνθήκες του αγώνα, θα οδηγήσουν τον Τούχελ σε ένα 3-4-1-2.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

22.00 | Ρεάλ-Τσέλσι | 1 @ 2,42 – Goalbet

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.