Η τελευταία ελπίδα του Γκατούσο

Ινσίνιε Νάπολι

Η Νάπολι έχασε με 2-0 το πρώτο παιχνίδι στην Γρανάδα. Ο Γκατούσο βρίσκεται σε πίεση και μόνο η παραμονή της ομάδας στην διοργάνωση, μπορεί να του προσφέρει μία σημαντική ανάσα ζωής. Κάτι που μας ενδιαφέρει στα σημερινά προγνωστικα

Νάπολι – Γρανάδα Προγνωστικά

Ασφαλώς δεν είναι εύκολη η ανατροπή του αποτελέσματος, πιστεύω όμως πως θα δοθεί μάχη για την πρόκριση. Ποντάροντας στην απλή νίκη της Νάπολι, που δίνεται στο 1,60, παίρνουμε μαζί μας πολλά ενδεχόμενα. Πρόκριση της Νάπολι, παράταση, αλλά και πολλά αποτελέσματα τα οποία θα δίνουν την πρόκριση στην Γρανάδα. Περιμένω να γίνει μάχη στο Σαν Πάολο και η πρόκριση να κριθεί στο όριο. Ο αγώνας προσφέρεται και από την bet365.

Μπριζ – Ντιναμό Κιέβου Προγνωστικά

Ανώτερη, σε δύσκολες συνθήκες στο Κίεβο

Ανώτερη ομάδα η Μπριζ από την Ντιναμό Κιέβου, οι αποδόσεις δεν θα ήταν τόσο υψηλές αν δεν αντιμετώπιζε απουσίες λόγο κρουσμάτων κορονοϊου. Παρά τις 4 απουσίες και το -11, οι Βέλγοι ήταν ανώτεροι στο Κίεβο και πήραν το 1-1 σε παιχνίδι με xg 0,56-0,82. Τα πράγματα παραμένουν δύσκολα καθώς  πέρα από τις απουσίες των επιθετικών χαφ Βανάκεν, Λανγκ, του αμυντικού χαφ Ριτς και δύο αναπληρωματικών στόπερ, υπάρχουν δύο νέες απώλειες. Του τερματοφύλακα Μινιολέ και του χαφ Ντε Κετελάρε και μία επιστροφή του βασικού αριστερού μπακ Σόμπολ. Οι απουσίες φαίνονται πολλές, στην πράξη όμως με τις ίδιες έπαιξε την περασμένη Πέμπτη σε δύσκολες συνθήκες στο Κίεβο και έδειξε αισθητά ανώτερη. Ο άσος στο 2,07.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

19.55 Νάπολι – Γρανάδα | 1 @ 1,60 – winmasters

22.00 Μπριζ – Ντιναμό Κιέβου | 1 @ 2,07 – betshop

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.