τσαρλυ μακροχρονια euro εθνική ελλαδοσ

Τα προγνωστικα στοιχηματος που ξεχώρισε ο Τσάρλυ την Τρίτη (19/03) !

Δεν έχουμε σήμερα στοιχηματική επικαιρότητα, οπότε είναι ευκαιρία να κοιτάξουμε μακροχρόνιες επιλογές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι επιλογές δεν θα είναι και τόσο μακροχρόνιες. Θα δούμε όμως τα τρία μονοπάτια και θα προσπαθήσουμε να επιλέξουμε τις τρεις ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση από αυτή την διαδικασία. Η λογική λέει πως στα τελικά, θα καταφέρουν να πάνε τα βαριά χαρτιά, πάμε όμως να τα δούμε με την σειρά.

Mακροχρόνια Euro Στοίχημα

Στο πρώτο μονοπάτι, οι Πολωνοί θα αντιμετωπίσουν την Εσθονία, η Ουαλία την Φιλανδία και ο τελικός θα γίνει στην έδρα του δεύτερου ζευγαριού. Πραγματικά πιστεύω πως είναι ακραίο να μην βρουν οι Πολωνοί την άκρη να πάρουν την πρόκριση. Στην πραγματικότητα μιλάμε για ένα παιχνίδι. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν κανένα πρόβλημα να κερδίσουν εντός έδρας του Εσθονούς.

Οι εταιρείες δίνουν την πρόκριση της Πολωνία στα τελικά σε απόδοση 2,10. Δηλαδή θα έχουμε στο παιχνίδι πρόκρισης, είτε στην έδρα της Ουαλίας, είτε στην έδρα της Φινλανδία σε τιμές ελαφρού αουτσάιντερ τους Πολωνούς. Μπορεί ο Σάντος να απέτυχε να δημιουργήσει κάτι καλό, όμως στο ρόστερ υπάρχουν ποδοσφαιριστές που κάνουν διαφορά σε υψηλό επίπεδο. Οι Σέζνι, Κας, Κίβιορ, Ζελίνσκι, Σιμάνσκι, Ζαλέφσκι είναι σε θέση να στηρίξουν τον Λεβαντόφσκι και να πάνε τους Πολωνούς σε μία ακόμη διοργάνωση. Αγοράζω την πρόκριση της Πολωνίας σε απόδοση 2,10.

Στο δεύτερο μονοπάτι η Βοσνία υποδέχεται στην Ζένιτσα την Ουκρανία και αυτό το ζευγάρι θα έχει την έδρα στον τελικό στο παιχνίδι με τον νικητή απο το ζευγάρι Ισραήλ-Ισλανδία. Σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση στην Ζένιτσα η Ουκρανία, θα ορίσει την πόλη που θα διεξαχθεί ο δικός της τελικός πρόκρισης. Οι Ουκρανοί έδωσαν μάχη πρόκρισης μέχρι το τελευταίο λεπτό σε όμιλο με Αγγλία και Ιταλία. Έπαιξαν στο γήπεδο της Λεβερκούζεν τελικό πρόκρισης με τους Ιταλούς, χρειαζόντουσαν μόνο την νίκη, διαμαρτύρονται για πέναλτι στο τέλος του αγώνα. Σε κάθε περίπτωση, είχαν εξαιρετική εικόνα.

Η Βοσνία είχε  άθλιο προκριματικό Γιούρο σε όμιλο με Πορτογαλία, Σλοβακία, Λουξεμβούργο, Ισλανδία και Λιχτενστάιν, καθώς τερμάτισε προτελευταία με 9 βαθμούς. Κέρδισε την πρώτη αγωνιστική την Ισλανδία 3-0 εντός και στην συνέχεια μέσα, έξω το Λιχνενστάιν και έχασε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ασφαλώς είναι το φαβορί οι Ουκρανοί στην πρώτη μαχη της Πέμπτης και θα έχουν πλεονέκτημα με οποιον εκ των Ισραήλ, Ισλανδία παίξουν στον τελικό. Η πρόκριση των Ουκρανών από το δεύτερο μονοπάτι σε απόδοση 2.00.

Στοίχημα Εθνική Ελλάδος

Στο τρίτο μονοπάτι η Εθνική μας ομάδα, θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν σε μονό εντός έδρας αγώνα και θα πάει να παίξει σε τελικό, είτε στην Γεωργία, είτε στο Λουξεμβούργο. Ασφαλώς και είναι στο χέρι μας η πρόκριση στα τελικά. Θα είναι τεράστια αποτυχία, αν δεν αξιοποιήσουμε το τρίτο μονοπάτι και αποκλειστούμε από μία από τις αδύναμες ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Ασφαλώς και έχουν και οι τρεις αντίπαλοι μας, διαφορετικές δυσκολίες, όμως η πρόκριση είναι στις δυνατότητες μας.

Οι εταιρίες δίνουν στην Εθνική μας ομάδα απόδοση 2,10 να προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού. Αγοράζουμε λοιπόν τρεις επιλογές με απόδοση 8,82 και περιμένουμε την επόμενη Τρίτη, να πάνε όλα καλά να πανηγυρίσουμε την πρόκριση της Εθνικής μας και μαζί με την Πολωνία και την Ουκρανία να μας πάνε ένα πολύ δυνατό ταμείο.

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: ΝΕΑ LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!